Съжалявам за това, което се случи. Разкайвам се за деянието

...
Съжалявам за това, което се случи. Разкайвам се за деянието
Коментари Харесай

Съжалявам!: Вълчинов призна за жестоко убийство в София

" Съжалявам за това, което се случи. Разкайвам се за действието си и се признавам за отговорен за това, че съм нанесъл удара ".

Това съобщи пред съда Веско Вълчинов, упрекнат за жестокото ликвидиране на Кристиан Пеев в центъра на София.

Той се призна за отговорен по време на разглеждане на мярката му за неотклонение, на която Софийският градски съд го задържа за непрекъснато в ареста. Определението на съда не е дефинитивно и предстои на обжалване.

Вълчинов добави, че желае по-лека присъда. Също по този начин сподели, че е направил закононарушението в положение на афект, обхванала го е суматоха, обадил се е на другар и до момента в който е бил в несъответстващо положение, се е съгласил на неговите оферти по какъв начин да се прикрие убийството.

По думите на Вълчинов той не се е укривал, а се е записал в хотел, с цел да обмисли случилото се. Адвокатът му разяснява, че той няма да се укрие или да извърши закононарушение:

" Той признава, че е направил закононарушението, само че не признава, че е разчленил натрупа. Той е разчленен от Суботинов ".

Софийският градски съд уточни, че са налице задоволително безапелационни доказателства за съпричастност на Вълчинов за осъществяването на убийството. Според съда има заплаха да извърши закононарушение и да се укрие, по тази причина и го остави в ареста.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР