“Съжалявам, но не можах да устоя, е написала под тази

...
“Съжалявам, но не можах да устоя, е написала под тази
Коментари Харесай

След Кан Леонардо ди Каприо отиде на милиардерска сватба в Сардиния

“Съжалявам, само че не можах да устоя ”, е написала под тази фотография с Леонардо ди Каприо в профила си в инстаграм Карол Ашер. На нея наследничката на богатата фамилия от диамантената промишленост е до холивудската звезда с чаша в ръка и до брачна половинка си Симон де Пюри, швейцарски търговец и колекционер на изкуство. Тримата са част от гостите на сватбата на 29-годишния топмодел Мадисън Хедрик, дългогодишна другарка на Ди Каприо, с 33-годишния Джоузеф Нахмад, правоприемник на семейството милиардери и търговци на изкуство Нахмад. Смята се, че бащата на младоженеца – Давид Нахмад, евреин със сирийски генезис и с жителство в Монте Карло, е най-големият търговец на модерно изкуство, чието благосъстояние надвишава 3 млрд.евро. Фамилията Нахмад търгува с картини от калибъра на Пикасо, Моне и Матис.

Сватбата беше при изключителни ограничения за сигурност и всичко към нея трябваше да остане супер секретно, само че Карол Ашер разгласява няколко фотоси от нея и сподели парченце от атмосферата. Сред гостите бeше и тенисистката Серина Уилямс, която чака второто си дете от брачна половинка си Алексис Оханян. Дойде и най-богатият човек на планетата съгласно „ Форбс ” Бернар Арно, основен изпълнителен шеф на колоса за разкош LVMH. Сред гостите беше и създателят на компанията AirBnb Джо Гебия, също милиардер, както и южнокорейската музикална продуцентка и диджей Пеги Гоу. И друга холивудска звезда и доста непосредствен другар на Ди Каприо участва на събитието- Тоби Магуайър, прочут с ролята си в „ Спайдър-Мен ”. Двамата холивудски артисти дойдоха в Сардиния за къса почивка незабавно след присъединяване си на Филмовия фестивал в Кан.

Прелестната Мадисън Хедрик, на чиято женитба се стече каймакът на милиардерите и звездите, разгласява свои фотоси от Сардиния в профила си в инстаграм с думите „ Когато ме питаха по кое време най-сетне ще се омъжа, постоянно отговарях – когато кучетата стартират да летят ”. Явно обаче е, че е склонила да направи решителната стъпка така и така да се случи.

Сватбата се е състояла в зоната на Галура на Изумруденото крайбрежие и съгласно локалните медии е коствала 12 млн.евро. Специално за събитието е била построена краткотрайна конструкция до Монте Моро, която да приюти гостите за церемонията съгласно еврейски бит. След това празненствата траяли в суперлуксозния хотел „ Кала ди Волпе ”, където свирила английската група „ Джамирокуай ”.

Леонардо Ди Каприо беше изловен от папараци да напуща частното летище на Олбия след сватбата дружно с приятеля си и брат на младоженеца Хели Нахмад, на 45 година, който преди десетина години беше за малко и в пандиза, защото управляваше бизнес с незаконни казина за 100 млн.долара, посещавани от известни персони като Ди Каприо и сътрудниците му Тоби Магуайър, Мат Деймън и Бен Афлек. Наблюдатели не пропуснаха да отбележат и обстоятелството, по какъв начин макар че се застъпва буйно за всичко, обвързвано с запазване на околната среда и климата, основният воин от „ Титаник ” се вози в частни самолети. А те, съгласно специалистите, изпускат в атмосферата по-голямо количество въглероден двуокис и от това на цели страни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР