Съжалявам много, че нямах шанс да се състезавам в олимпийска

...
Съжалявам много, че нямах шанс да се състезавам в олимпийска
Коментари Харесай

Радостин Рачев: Съжалявам много, че нямах шанс да се състезавам в олимпийска дисциплина



Съжалявам доста, че нямах късмет да се състезавам в олимпийска дисциплинираност. Това е болна тематика. Остана ни да гледаме метафизичен на нещата или да не разрешаваме на децата ни да практикуват неолимпийски дисциплини, тъй като не бих желал и на тях да им причиня това неуважение, това съобщи особено за предаването „ На финала “ един от най-хубавите ни състезатели в близкото минало в скоковете на батут Радостин Рачев.

Световният и троент европейски първенец в дисциплината двоен минибатут приключи спортната си кариера през 2005 година. След 12 години той още веднъж влезе в залата, този път като фен на международното състезание, което се организира в столичната „ Арена Армеец “.

Радостин Рачев се върна 12 години обратно и описа спомените си:
Емоциите си припомням. Тези страсти ми липсват. Бяха доста мощни, заради обстоятелството, че аз дълги години не успявах да печеля международната купа. Само тя ми липсваше. За това доста я желаех. 6 дни не бях спал преди надпреварата. Това значи, че умишлено и подсъзнателно съм я желал мощно. В последна сметка с помощта на напъните и съумях, добави Рачев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР