Съжалявам и се извинявам на всички СДС-ари за вчерашната случка,

...
Съжалявам и се извинявам на всички СДС-ари за вчерашната случка,
Коментари Харесай

Лукарски: Този сценарий е съставен извън полето на партията и обслужва чужди интереси

Съжалявам и се оправдавам на всички СДС-ари за вчерашната преживелица, само че не мога да се извиня от името на сценаристите. Този сюжет е за сбиването на Съюз на демократичните сили и за края му, който с много сериозен агентурен почерк е формиран отвън полето на партията и обслужва непознати ползи, съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски в студиото на " Лице в лице " по Би Ти Ви по отношение на вчерашния скандал на съвещанието на Националния съвет на Съюз на демократичните сили по обяд.

Благодарение на този скандал дебатът за бъдещето с патриотични и консервативни организации не беше извършен, очевидно има политически сили, които се опасяват от линията, която аз пробутвам. Видях и утринната изява на Радан Кънев. Явно някои хора съществено са уплашени от евентуалната мощ на един предполагаем съюз, разяснява още Божидар Лукарски.

Чак подобен цирк не чакахме, вътре в залата имаше сериозна агитка от роми, които освиркваха и викаха по знак, те не са членове на Съюз на демократичните сили, един от присъстващите е прочут кръчмар, бащата на Георги Пилев. Господата от превратаджийския екип вървяха едно към едно по проект. Явно упованията ни не са били без мотив, на съвещанието нямаше мутри, а охранителни екипи, изясни Лукарски наличието на хора, които не са членове на партията.

Съюз на демократичните сили има задоволително капацитет, аз нито съм се женил за тази партия, нито ми е концепция фикс, позволил съм задоволително неточности, само че съм сигурен, че този метод със сюжети на кукловоди не е верен. Да не чакат да се откажа обаче. Надявам се, че не съм последният ръководител на Съюз на демократичните сили, приключи Лукарски. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР