Съжалявам, че ти казах всички тези гадни думи! Ти знаеше,

...
Съжалявам, че ти казах всички тези гадни думи! Ти знаеше,
Коментари Харесай

Стана ясна причината за смъртта на младия Христо

 " Съжалявам, че ти споделих всички тези гадни думи! Ти знаеше, че те обичам. Завинаги в сърцето, почивай в мир! " Това е написала на стената си във Facebook Добринка Йорданова.

19-годишната госпожица в действителност е приятелката на планове мъртъв край река Росенска 23-годишен юноша. И двамата са от созополското село Росен, оповестява " Флагман ".

Момчето е протегнало ръка на живота си след скандал, който се е разразил сред тях в наличието на компания от другари. Те били в заведение в с. Росен, където в петък вечерта чествали завръщането му от гурбет и изпили солидно количество алкохол. Известно е, че родителите на Христо Асенов работели в Чехия и той бил за известно време при тях. Какви тъкмо думи е споделила Добринка не излиза наяве, само че от свидетелските показания на участвали в заведението истината излиза извънредно неприятна за влюбеното момче.

То напуснало заведението, само че не се отправило към дома си, а към реката. По оставените следи в близост криминалистите вършат извод, че преди да се съобщи в ръцете на гибелта Христо е правел опити да оцелее. Затънал е в тресавището и по този начин е умрял в ужасни страдания.

23-годишният Христо Асенов е описван като извънредно добър, радушен човек, податлив до помогне на всеки в потребност. Той е приключил Професионалната гимназия по автотранспорт в Бургас. Бил е студент в Бургаския свободен университет. Младежът се е увличал и по смесените бойни изкуства. Тялото му бе намерено откакто два дни околните му са обикаляли региона, с цел да го открият.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР