Съжалявам ,че си сложих подписа... ъъъ гласа под този човек

...
Съжалявам ,че си сложих подписа... ъъъ гласа под този човек
Коментари Харесай

Борисов за Васил Терзиев: Гласувах като Костов - с отвращение. Съжалявам, че си сложих подписа под този човек

" Съжалявам,че си сложих подписа... ъъъ гласа под този човек (Васил Терзиев), по този начин му кажете... И аз Като Костов - с омерзение гласувах, това е наблагодарен човек. " Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява своя избор, който направи в 17 часа през днешния ден.

С хартиена бюлетина избра да гласоподава водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя през днешния ден.

" Има ли здрава машина или не останаха? ", пошегува се с членовете на СИК още на влизане Борисов. След това акцентира, че като гледа това, " което се случва в София и Варна ", избира да гласоподава с хартиена бюлетина.

Това, което слушам тука - по този начин са вдигнали, такива предложения има в Банкя, ние се познаваме, не им прави чест на тези с морала, Гледам, че машините се чупят основно в София и Варна, тъй като това е сякаш схемата. Аз моето заричане съм си го извършил. Такава безпринципна работа - обединенията, в които влизат ПП-ДБ в страната... Да си видят с кого играят, да не кажат след това, че Радев е неприятен. Изрично ги предизвестявам като знам какво вършат сега. Пожелавам на всички триумф, сподели Борисов.

Много ми е чудно тези, които приказват за изборната интензивност - какво чакат като подвигнаха преди 3 година юмруците, продължи Борисов.

Призовах да се гласоподава за ПП-ДБ, тъй като сме в коалиция. Ще забележим кой кого и по какъв начин е подкрепял и ще ви кажа по какъв начин действа тази сглобка в страната, добави той.

Нищо не се е трансформирало. Аз си държа на думата. За мен изборите за София завършиха предходната неделя, уточни той.

На въпрос би трябвало ли да се смени шефът на ДАНС, отвърна: Защо? Заради кое? Трябваше да има промяна незабавна на зам.-министъра, който върви с телефона и снима двата кода. Ай ти та споделиха, в случай че се чупят машините и някой има двата кода, някой може да манипулира машините. Гледах го Денков по какъв начин се върти към машината и не желаех и аз да наподобявам по този начин комичен, добави той.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР