Съжалявам, че се сбих е шоуто, но един от участниците

...
Съжалявам, че се сбих е шоуто, но един от участниците
Коментари Харесай

Емил Каменов: Сръбската Николета Лозанова се натискаше да спи с мен

„ Съжалявам, че се сбих е шоуто, само че един от участниците - Чертич, преднамерено дразнеше всички - изсипваше салати върху главите и с вода ни заливаше, тероризираше. Казахме му да престане. Накрая ми открадна часовника, до момента в който дремя, и тогава се ядосах. Нарочно беше вкаран, с цел да нервира, то е ясно. И тогава скочи Кристиян и двамата го ударихме. "



Това описа пред „ България Днес " нашенецът Емил Каменов, който беше изхвърлен от сръбското риалити,,Задруга " дружно с приятеля си Кристиян за побой над един от участниците - въпросния съквартирант - Чертич.

Във видео от епизода се вижда по какъв начин Кристиян Голубович и Емил Каменов нанасят безмилостни удари на Чертич, а защитата безрезултатно се пробва да ги разтърве. Сцената е съпроводена от ужасяващите викове на останалите съквартиранти, молещи конфликтът сред тримата да завърши. След случката двамата риалити герои са дисквалифицирани, получавайки указания незабавно да изоставен постройката на продукцията. Срещу,,героите “, нямало да бъдат повдигнати публични обвинявания, които да доведат до правосъдно дело. Очаква се нашият Емил и приятелката му Кристиян да бъдат върнати в шоуто след месец.

„ На различен контракт ще съм към този момент тогава, скоро ще е ", изяснява нашенецът Емил. Българинът разкри още, че в шоуто няма храна, с 2000 динара би трябвало да изкараш цяла седмица и това в допълнение ги изнервяло.

„ Като в „ Сървайвър " е, нищо общо с нашия вид на „ Биг Брадър " , в който ти дават всичко наготово. И тв излъчванията са от вечерта до сутринта ", показа Каменов. Той се радва, че е станал другар с един от сръбските „ криминали " - Кристиян Голубович, който е като „ нашите умряли мафиоти ".

„ Иначе в предаването се пробваха да ме вкарат в секс, да сменяме сътрудници, да се въртим. Аз им споделих, че имам жена и дете и край, да не ме пишат в тези участия. Опитаха се да ме вкарат в леглото с Мая Маринкович, която е като българската Николета Лозанова , силиконова жена, която е като „ разтури къща ". 100 пъти  й отхвърлих на тая жена, която ме нападаше непрекъснато. Тя три пъти е била в,,брадърите " и три пъти е разбивала фамилии “, смее се Емил Каменов, който сега си е взел отмора от риалитито, само че след месец му следва отново да види съквартирантите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР