Съжалението е силна, но тежка емоция. Съжаленията могат да ви

...
Съжалението е силна, но тежка емоция. Съжаленията могат да ви
Коментари Харесай

10 избора, за които ще съжалявате след 10 години

Съжалението е мощна, само че тежка страст. Съжаленията могат да ви осакатят душевен и прочувствено, такава е тяхната мощ. Каквото и да изберете да вършиме през днешния ден с живота си и времето ще изправи пътя на това къде ще отиде вашият живот и къде ще свърши. Нищо чудно, че всеки умен и сполучлив човек на лицето на земята е на същото мнение – уверете се, че не вършиме избор през днешния ден, че на следващия ден ще съжалявате мощно.

Но по какъв начин можете да разберете кой избор е верният и кой не? Е, животът има метод да дава всички верни уроци в точното време и не всичко ще бъде под ваш надзор. Оставете живота да направи своето, само че в това време бъдете самосъзнателни, с цел да не вършиме неверни избори, за които може да съжалявате 10 години по-късно.

Ето 10 избора, за които ще съжалявате след 10 години

1. Да не си същинското, достоверно аз.

Не е ваша работа да задоволявате всички и да вършиме това, което ги прави щастливи, и почтено казано, даже не е допустимо. Ако непрекъснато мислите за това по какъв начин другите ви възприемат и какво мислят за вас, в последна сметка ще бъдете черупка на индивида, който сте. Тежестта да направиш всички щастливи не е твоя отговорност и ти би трябвало да го схванеш и приемеш.

Не всички ще ви обичат такива, каквито сте, само че постоянно помнете, че верните хора ще го създадат. Не се опасявайте от преценките, които други хора ви хвърлят, тъй като постоянно ще има хора, които биха желали да ви смъкват. Бъдете себе си, без значение от всичко, и покажете същинските и достоверни вас на света. Правилните хора постоянно ще ви почитат, а неверните постоянно ще подлагат на критика, даже в случай че се променяте за тях.

Животът е прекомерно къс, с цел да бъдеш някой друг от себе си.

2. Да оставите другите хора да ви кажат какви би трябвало да бъдат вашите фантазии.

Това е вашият живот и фантазиите, които мечтаете, са единствено ваши, ничии други. Така че, в никакъв случай не позволявайте на никой да ви споделя какво би трябвало да мечтаете и по какъв начин би трябвало да се справите с тях. Винаги бъдете правилни на това, което сте и на задачите си, и в никакъв случай не позволявайте на никого да ви споделя друго, било то вашите родители, съпруг/а или другари.

Ако имате хора, които не са съгласни с вас, тогава ги отрежете и разберете, че стоите на мястото си, вярвате в фантазиите си и избирате да вървите по пътя, който сте си построили. Докато сте щастливи в сърцето си и знаете, че постъпвате вярно, правете каквото желаете с живота си.

3. Да имате токсични хора към себе си.

Токсичните хора имат способността да унищожават живота на хората, в това число и вашия с тяхната негативност и токсичност. Да ги имаш в живота си е все едно да увиеш по-плътно примката към врата си със личните си ръце, макар че знаеш, че ти си този, който ще пострада. В момента, в който осъзнаете, че имате някой отровен в живота си и всичко, което желаят да създадат, е да ви видят нещастни и унищожени, би трябвало да ги изгоните.

Обградете се с положителни, благи и сполучливи хора, които ще ви оказват помощ да останете на верния път в живота и ще ви тласнат към великолепие. С кого се обграждате ще определите кой сте като човек. Да бъдеш с токсични хора ще те трансформира в отровен, трагичен и наскърбен човек, а това, че си с положителни хора, ще те направи някой, който е съчувствен, упорит и съпричастен.

4. Да бъдеш лакомец и захласнат от себе си.

Когато живеете живот, в който вършиме положително за другите и помагате на другите, когато можете, това е същинското определение да живеете добър живот. Колкото повече обичате другите и бъдете положителни с тях, толкоз по-добре ще се чувствате и толкоз повече ще притегляте добра карма в живота си. Това, което излагате във Вселената, има метод да се върне при вас.

Но в случай че решите да бъдете егоистични и нарцистични, колкото и заможни или добре изглеждащи да сте, в края на деня няма да бъдете щастливи. Когато навлезете в здрачните си години, ще погледнете обратно и ще видите какъв брой пострадване и болежка сте предизвикали на други хора, само че няма да можете да извършите нищо, с цел да измененията всичко това. Всичко, което ще ви остане, ще бъдат съжаления.

5. Бягане от растежа и смяната.

Ако желаете да знаете предишното си, погледнете сегашните си условия. Ако желаете да знаете бъдещето си, разгледайте актуалните си дейности. За да напреднете в действителност в живота и да бъдете сполучлив човек, би трябвало да можете да излезете от зоната си на комфорт и от време на време да стъпвате по непознатия път.

Единственият метод да процъфтявате в живота, да разгърнете цялостния си капацитет и да се възползвате оптимално от това, което ви е обещано, значимо е да се концентрирайте върху смяната и растежа. Животът е динамично нещо и смяната е единствената константа. Докато разбирате това, ще имате пълностоен и благополучен живот.

6. Отказ, когато нещата станат предизвикателни.

Животът постоянно ще ви хвърля провокации и криви крачки и няма нищо, което да не можете да извършите по този въпрос. Това се случва на всеки и на този свят няма нито една душа, която да не мине през това. Няма триумф без провали. Няма мощ, без да паднеш и да не се нараниш. Нещата, които си заслужават, в никакъв случай няма да ви дойдат елементарно и от вас зависи да решите дали желаете задоволително или не.

Ако в последна сметка се откажете, когато нещата загрубеят, в никакъв случай няма да можете да получите това, което желаете. Ако се откажете всякога, когато сте изправени пред предизвикателство, в никакъв случай няма да можете да осъществите фантазиите си и да постигнете задачите си. Победителите в никакъв случай не се отхвърлят и до момента в който имате нрав на победител, нищо няма да може да ви задържи дълго.

7. Опитвате се да контролирате всичко.

Планирането на бъдещето и подготовката за избрани неща е добър признак, защото демонстрира вашата съвестност към живота. Но в това време би трябвало да се отпуснете от време на време и да оставите живота да се случи. Опитайте се да продължите с потока и се пробвайте да спрете да контролирате всеки дребен аспект от живота си. Ако непрестанно продължаваш да управляваш всяко малко нещо, по кое време в действителност ще живееш живот?

Наличието на проект е добре, само че ограничението до рутина и правила просто ще ви попречи да се наслаждавате на положителните неща, които животът може да предложи. Така че, не управлявайте микро и не се опитвайте да контролирате всичко. Просто го оставете да тече.

8. Приемане на неща, които не заслужавате.

Имайте сили да се освободите от неща, които не са потребни за вас. Имайте смелостта да пуснете хора, които не вършат нищо, с изключение на да внасят негативност в живота ви. Бъдете задоволително умни, с цел да разберете какво заслужавате, и задоволително мъдри, с цел да знаете, че може да се наложи да изчакате известно време за това, само че несъмнено ще пристигна. Животът може да ви събори от време на време, само че всичко е, с цел да можете да станете още веднъж и да застанете по-високи от всеки път.

Бъдете отворени и задоволително смели, с цел да видите милион благоприятни условия, които животът може да предложи. Защо да губите времето и силата си за неща, които единствено ви затормозяват? Съсредоточете се върху положителните неща и положителните хора и ще видите какъв брой в действителност е хубав и заслужен живот.

9. Обсебеност за бъдещето.

Това е един от изборите, за които сигурно ще съжалявате в бъдеще. Повечето хора са склонни да бъркат, като мислят, че разполагат с цялото време на света, с цел да вършат това, което желаят. Но истината е, че животът минава за момент и преди да го разберете, вие сте на 80 години с кофа съжаления за всички неща, които не сте могли да извършите, когато сте имали време и опция.

Съсредоточете се върху сегашното. Направете това, което желаете да извършите в този момент. Защо да чакате да извършите нещо, което можете да извършите през днешния ден? Животът е прекомерно къс, с цел да чакаме точното време и знаете ли какво? Няма тъкмо време! Ако желаете да извършите нещо в живота, направете го в този момент, вместо да обсебвате бъдещето или да го отлагате за бъдещето.

10. Пропилявайки дните си в мързел.

Ако мислите, че светът ви дължи нещо, грешите! Светът не ви дължи нищо, а вие дължите доста неща на света. Това е ВАШИЯТ живот и от вас зависи да извършите нещо от него и никой различен няма да направи това вместо вас. Така че, губенето на дните си на дивана в фантазии няма да ви помогне да имате живота, за който постоянно сте мечтали.

Не седете и не чакайте някой да ви съобщи всичко на сребърен поднос, излезте и го вземете. Каквито и фантазии и цели да имате, ВИЕ сте този, който би трябвало да работи интензивно за това и когато най-сетне постигнете популярност, тя ще бъде единствено ВАША.

Животът е къс, тъй че не обикаляйте да вършиме избори, за които може би ще съжалявате по-късно. Работете интензивно, с цел да изградите живота, който постоянно сте си представяли, и най-важното – имайте религия в себе си. Как мислите през днешния ден и какво вършиме през днешния ден ще дефинира по какъв начин ще наподобява бъдещето ви.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР