Съхраняването на яйцата ви на кухненския плот или в хладилника

...
Съхраняването на яйцата ви на кухненския плот или в хладилника
Коментари Харесай

Джеймс Мартин споделя необичайна причина, поради която „никога не трябва да поставяте яйца в хладилника“

Съхраняването на яйцата ви на кухненския плот или в хладилника е от дълго време обсъждана тематика, само че Джеймс Мартин най-сетне я реши.

Къде съхранявате несготвените си яйца? Оставяте ли ги на плота, тъй че да са на стайна температура, или ги държите в хладилника, до момента в който ви потрябват? И двата метода за предпазване имат своите преимущества и това е тематика, по която доста от нас не могат да се спогодят - до момента. Известният готвач Джеймс Мартин най-сетне позволи дебата за това по какъв начин да съхранявате яйцата си, като сподели, че в никакъв случай не ги държи охладени заради една доста необикновена причина.

Джеймс изясни, че повода да не държи яйцата си в хладилника е, че черупките им имат пореста текстура и това може съществено да повлияе на качеството на вашите яйца, когато започнете да ги употребявате за готвене или печене.

Появявайки се в „ Тази заран “ на ITV, Джеймс показва теорията зад предлагането си за предпазване на яйца, като изпече две торти Victoria Sponge, употребявайки два различн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР