Съхраняването на лъжици в бельото ще изглежда странно за всеки

...
Съхраняването на лъжици в бельото ще изглежда странно за всеки
Коментари Харесай

Скрийте лъжицата в бельото си! Този трик спаси хиляди животи

Съхраняването на лъжици в бельото ще наподобява необичайно за всеки естествен човек. Но не бързайте да съдите, тъй като в действителност това е брилянтно решение, което може да избави хиляди дами от насилствен труд и полово иго.

Лектор Нора Адин желае колкото се може повече хора да знаят за този елементарен, само че ефикасен метод за отбрана на дамите от насилствени бракове и всевъзможни типове принуждение, написа Zdrave.to.

“Този проблем е изключително настоящ в този момент, преди началото на летните почивки и ваканции, когато хората пътуват ”, споделя Нора в изявление за локалния вестник “Експресен ”.



След като научила какъв брой живота на дамите са били унищожени, вследствие на подтисничество, принуждение и насилствени бракове, 23-годишната Нора от Швеция решила да направи нещо по въпроса. В резултат на това момичето ражда блестяща концепция.

Тя учи дамите на трика " лъжица в бельото. " Това е елементарен, само че ефикасен трик, който един ден може да избави живота на някого.



Ето по какъв начин работи:

Ако в миналото се окажете в обстановка, в която се пробвате да бъдете изведени от страната със аероплан против волята си или получавате закани, и би трябвало да говорите с служител на реда без придружители, просто сложете лъжица или различен железен предмет в бельото си, преди да минете през инспекция на сигурността на летището.

Когато минавате през металните детектори, сигналът ще звъни и ще бъдете отведени в особено помещение за ръчна инспекция, без наличието на вашия агресор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР