Сахат тепе все още се използва от пловдивчани под предназначение

...
Сахат тепе все още се използва от пловдивчани под предназначение
Коментари Харесай

Защо, пловдивчани? Пешеходната алея на Сахат тепе за пореден път осъмна като паркинг

Сахат тепе към момента се употребява от пловдивчани под предопределение на безвъзмезден паркинг. Паметникът на парковата просвета в града, ежедневно осъмва отрупан с  коли на нагли водачи, които подценяват забранителните знаци. За това алармира за следващ път четец на TrafficNews , който счита, че тази процедура към този момент се явява като нещо обикновено.
Прочетете още
По думи му,  няма ден, в който на алеята да липсват паркирани коли, които лимитират мястото на пешеходци. Често, водачите, които се виждат да газят по този метод закона на това място, не са от града. Този път обаче, от фотосите се вижда, че колите са с пловдивска регистрация, което значи, че водачите напълно умишлено правят нарушаването.

Както медията ни заяви в предишни материали, при започване на алеята има знак, който не разрешава навлизането на транспортни средства след него.  Пловдивчаните напълно не се тормозят от него обаче, тъй като не биват глобявани, заради неналичието на съответен различен знак.

Както на Сахат тепе, по този начин и на Бунарджика се реализира надзор по отношение на нарушаванията, само че с цел да бъдат залепени на автомобилите  глоби- фиш би трябвало да има  знак „ Забранени са престоят и паркирането ”, който видно липсва. Полицията няма пълномощия да глобява в този случай. Шофьорът може да бъде глобен само и единствено в случай че бъде заловен на мястото, където е осъществено нарушаването.

Кога ще бъде подложен въпросният знак, с цел да се лимитират тези нарушавания, към момента не е ясно, само че нашият четец задава за следващ път въпроса- Защо, пловдивчани?

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР