„Съгласно закона, има над 12 хил. сертифицирани машини, стоят в

...
„Съгласно закона, има над 12 хил. сертифицирани машини, стоят в
Коментари Харесай

„Хванахме ги по боксерки и още нямаме отговор“: Борисов продължава да сипе критики срещу служебния кабинет

„ Съгласно закона, има над 12 хиляди сертифицирани машини, стоят в специфичен склад – не мога да си закарам шкодата да ми я пазят там, той е единствено за тези машини. Изведнъж в това помещение се появяват някакви нови 228 машини, от същия вид в склад, в който нямат работа. Това са тъкмо 2228 хиляди гласа. Те дават някакви глупави отговори, че щели да се тестват някъде в чужбина “, продължи той.

Борисов беше на посещаване не при какъв да е, ами при кметицата на Симеоновград Милена Рангелова. Тази среща не е инцидентна, защото през седмицата при спецакция на полицията против търговията с избор бяха арестувани брачният партньор и синът й. Обвинения не бяха повдигнати. Днес Рангелова не пропусна да се оплаче на Борисов по какъв начин били арестувани околните й. По думите й те въобще не се занимавали с пазаруване или пласиране на гласове.

Намесата на Министерство на вътрешните работи в избори се случва единствено в страни от третия свят, считат от ГЕРБ и обясниха, че ще подадат сигнал до интернационалните институции.

Лидерът на ГЕРБ разяснява изказванието на партията, че у нас са импортирани, като задачата била да бъдат добавени 228 хиляди гласа на избрани партии и субекти.

От „ Сиела-Норма “ обаче дадоха отговор, че машините са техни и считат да ги употребяват в Албания, Грузия и у нас, само че за действия отвън изборите. Според Борисов този отговор е незадоволяващ.

Очаква се през днешния ден Централната изборна комисия да организира съвещание и да обясни обстановката с машините.

По думите на Борисов той няма доверие, че няма да се извърши корист. „ Първи въпрос – за какво са в този склад. Втори въпрос – за какво ги пази страната. Трети въпрос – за какво са същите. Четвърти въпрос – за какво са същите. Въпрос към ЦИК – за какво се подиграват с нас “, попита водачът на ГЕРБ и добави, че машинация няма да се извърши, тъй като от ГЕРБ са ги хванали.

Относно изказванията, че представители на ГЕРБ и Движение за права и свободи са се срещали, с цел да договарят за бъдеща коалиция в идващия парламент, Борисов се оправда:

„ Нито аз, нито моите заместници, нито, който и да е, не е оторизиран да води каквито и да е договаряния, с която и да е партия. Аз, когато желая да приказвам с Движение за права и свободи, го върша обществено, както с всички останали. Не е правилно, че сме говорили. Нито Корнелия Нинова се е срещала, по телефон не се е чувала с мен от година време. Сега сапунисват и нея поради измамата с машините, която вършат, тъй като желаеме да преброим контролните талони “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР