Съгласно украинската версия, повтаряна от нашите основни медии, руските войски

...
Съгласно украинската версия, повтаряна от нашите основни медии, руските войски
Коментари Харесай

Боян Чуков: Според Киев и нашите основни медии руските войски обстрелват АЕЦ, която контролират

Съгласно украинската версия, повтаряна от нашите съществени медии, съветските войски обстрелват Запорожката АЕЦ, която се управлява от съветски войски, с цел да предизвикат атомна злополука и да обвинят за нея Киев.

Това написа във Facebook анализаторът и кесперт по интернационална сигурност Боян Чуков.

И още:

Руските войски, които са под обстрел на съветските артилеристи, упорстват за аудиенция на делегация на МАГАТЕ (МААЕ - Международната организация за атомна енергия), с цел да не позволен атомна злополука и да обвинят Киев.

Ден преди идването на делегацията на МАГАТЕ съветските военни, не престават обстрела на ЗАЕЦ, имитират украински десант в Енергодар, с цел да убият контролиращите ЗАЕЦ съветски войски, делегацията на МАГАТЕ, да предизвикат атомна злополука и да обвинят Киев.

Десантът се проваля, съветските войски в ЗАЕЦ унищожават преоблечените съветски войски в украинска униформа в региона на десанта, с цел да позволен делегацията на МАГАТЕ, да не позволен атомна злополука и да обвинят за нея Киев. Мисля, че е доста правдоподобно и на първо място прекомерно разумно, че да не е самата истина!



 

В друго известие Боян Чуков разгласи неуспеха на украинското контранастъпление:

След неуспеха на украинското контранастъпление евентуално ще следим подготовка на съветската войска за ново нахлуване. Руските запаси не бяха включени в парирането на украинската офанзива. Продължава натрупването на съветски войски в югозападно направление и Донбас. 2 септември е Денят на Одеса. Честит празник!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР