Съгласно проектозакон, подготвен от Министерство на вътрешните работи, чужденците, пристигащи

...
Съгласно проектозакон, подготвен от Министерство на вътрешните работи, чужденците, пристигащи
Коментари Харесай

Не се блъскайте: Ако искаме да влезем в Русия, ще декларираме лоя...

Съгласно проектозакон, квалифициран от Министерство на вътрешните работи, чужденците, идващи в страната, ще би трябвало да подпишат декларация, че са съгласни да следват възбраните, " открити в отбрана на националните ползи на Русия ", оповестява съветската пропагандна организация ТАСС, цитирайки документа.

 

Не е ясно дали мярката ще важи единствено за гости за малко или и за чужденци с дълготрайни визи, с които да живеят и да работят в Русия.

 

Проектозаконът ще ги задължава да не " дискредитират " политиките и политическите водачи на Русия или да отхвърлят " значимите морални и други полезности, в това число хрумвания за брака като съюз сред мъж и жена ", участвайки в " агитация на нетрадиционни полови връзки ", споделя ТАСС. Опитите да се " изкриви " ролята на Съветския съюз в успеха над нацистка Германия през Втората международна война също се включват в декларацията.

 

Откакто стартира нашествието си в Украйна през февруари 2022 година, Кремъл прави най-мащабните репресии против дисиденти вкъщи от десетилетия, затваряйки най-изтъкнатите критици на Путин и принуждавайки други да избягат в чужбина, с цел да избегнат пандиза. Тъй като Путин евентуално скоро ще разгласи кандидатурата си за пети мандат като президент на изборите през март, формалните лица в този момент очевидно се концентрират върху угнетяване на всеки евентуален митинг или рецензия на ръководството му.

 

Върховният съд на Русия предходната седмица утвърди настояването на Министерството на правораздаването " интернационалното ЛГБТ публично придвижване " да бъде оповестено за екстремистко.

 

Руските управляващи се пробват да заздравят контрола по време на предизборната акция, с цел да избегнат провокации, защото възприемат всички чужденци за евентуални сътрудници на Запада, споделя политологът Татяна Становая.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР