„Съгласно българската Конституция всички политици трябва да си дават сметка,

...
„Съгласно българската Конституция всички политици трябва да си дават сметка,
Коментари Харесай

ГЕРБ след консултациите с Радев: Първият мандат можело да събере подкрепа, Борисов се бил оттеглил достатъчно

„ Съгласно българската Конституция всички политици би трябвало да си дават сметка, че би трябвало да положат старания да съблюдават Конституцията и законите. ГЕРБ в никакъв случай не е отказвала присъединяване в съвещания, тъй като си даваме сметка, че представляваме български жители и поради тях би трябвало да има естествен разговор сред институциите “, разясни тя.

„ Общественото доверие задължава първата политическа мощ да направи опит за кабинет. Ние ще върнем мандата незабавно, в случай че първият мандат бъде несполучлив “, повтори Атанасова.

„ Време е политиците да стартират да работят като държавници. Каквото може, този парламент да направи по този начин, че да има успокоение измежду жителите “, добави тя.

В коментар за днешното изявление на експрезидента Росен Плевнелиев, Томислав Дончев съобщи, че Борисов се е отдръпнал задоволително и повече не трябва да се отдръпва.

„ Възможно е да бъде излъчено държавно управление в границите на този парламент, въпросът е на каква цена. То ще бъде едва, безпомощно, няма да има размах и в следствие няма да свърши нищо “, разяснява още зам.-председателят на ГЕРБ.

Фактът, че Политическа партия и Българска социалистическа партия отхвърлиха днешните съвещания при президента, Дончев доклада като „ пренебрежение към институциите “.

„ Вие ми се сърдите за какво не харесваме Кирил Петков “, обърна се Дончев към публицистите.

Срещите трябваше да започват с представители на „ Продължаваме промяната “, само че те не пристигнаха на „ Дондуков “ 2. Отсъствието си Политическа партия оправдаха с това, че по същото време има съвещание на бюджетната комисия в Народното събрание. Очаква се консултациите да не престават с представители на Движение за права и свободи и „ Българска социалистическа партия за България “. Утре диалозите не престават с „ ИТН “, „ Демократична България “ и „ Възраждане “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР