Съгласието между ПП-ДБ и ГЕРБ по законодателната програма на парламента

...
Съгласието между ПП-ДБ и ГЕРБ по законодателната програма на парламента
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Русия превръща Черно море в свое вътрешно море, България и партньорите й не действат адекватно

Съгласието сред ПП-ДБ и ГЕРБ по законодателната стратегия на Народното събрание отваря опция за държавно управление на малцинството, това съобщи някогашният началник на разузнаването Димо Гяуров.

В студиото на Нова нюз той сподели, че е допустимо и лъчение на някакъв експертен постоянен кабинет, в който би трябвало да влязат кадърни и равно отдалечени от двете първи политически сили персони. Гяуров обаче беше безапелационен, че ПП-ДБ не могат намерено да поддържат каквото и да е държавно управление с присъединяване на ГЕРБ, тъй като това ще е политическия им край.

Бившият началник на разузнаването разяснява съветската експанзия в Украйна и Черноморския район. “В Кремъл отлежават проекти за България, които наподобяват на тези за Беларус и Молдова ”, разяснява той. Гяуров изясни, че за Русия тези страни са си тяхна територия, която единствено краткотрайно им е дръпната към Запада.



След въпрос на водещата Лора Инджова той разяснява, че шпионските антени на Русия, подслушването и събирането на информация в България не е нещо ново, просто НАТО и Европа в този момент изострят вниманието си.

“Западното общество беше мощно заблудено за проектите на Русия, аз персонално съм водил доста разногласия със западни сътрудници, че рано или късно тя ще съобщи претенциите си ”, сподели още Гяуров.



Той изясни че в страната на Путин не престават тактиките от времето на Съюз на съветските социалистически републики за дестабилизиране на Запада. Гяуров даде образци, че през Студената война съветската страна е изграждала с тази цел канали за трафик на дрога и даже умишлено разпространяване на венерически заболявания.

“За страдание Русия съумя да трансформира Черно море в свое вътрешно море ”, разяснява някогашният началник на разузнаването. Той беше безапелационен, че България и съдружниците ѝ не работят съответно в района, до момента в който съветската страна натрупа оръжие и подводници във водите му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР