Съгласие за въвеждане на необлагаем минимум от 2022 г. и

...
Съгласие за въвеждане на необлагаем минимум от 2022 г. и
Коментари Харесай

Необлагаем минимум от 2022 г. - съгласие след вторите експертни срещи за кабинет

Съгласие за въвеждане на необлагаем най-малко от 2022 година и " занемаряване " на концепцията за приватизация на Българската банка за развиване (ББР) - това са обсъждали през днешния ден в партийната централа на " Да, България " специалисти от " Демократична България " и " ИТН ".

Днес е вторият ден от експертните диалози за държавно управление. Първата среща бе в бранш " Финанси ", а в нея участваха депутатите Владислав Панев, Георги Ганев и Мартин Димитров от " Демократична България " и депутатите Любомир Каримански, Пламен Данаилов, Живка Железова, Кирил Симеонов, Светослав Георгиев и икономистът от Лидия Тенева от " ИТН ".
 Вижте защо се схванаха партиите след първите експертни срещи за кабинет Вижте защо се схванаха партиите след първите експертни срещи за кабинет
Подкрепа за закриване на профилираното правораздаване, преизчисление на пенсиите и неизясненост ще има ли болшинство в 46-ия парламент за прочие..

" Съгласихме се, че въвеждането на необлагаем най-малко от 2022 година е добре да се случи, говорихме за стимулиране на дребните и междинните предприятия, за промени в еврофондовете, в банката за развиване, за вероятно листване на миноритарни дялове от банката за развиване на фондовата борса. Доколкото разбрахме концепцията за цялостна приватизация на ББР е изоставена ", разгласи след срещата Владислав Панев.

Въвеждането на необлагаем най-малко е част от целите и на " Изправи се.БГ! Ние идваме! " и на " Българска социалистическа партия за България ". Социалистите са срещу приватизацията на ББР.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР