Съгласен съм субсидията е да е 1 лев. Когато нямаше

...
Съгласен съм субсидията е да е 1 лев. Когато нямаше
Коментари Харесай

Георги Марков: Защо държавата ще хрантути партията БСП?

Съгласен съм дотацията е да е 1 лев. Когато нямаше дотации за партиите бяха достижими 2 млн. гласа, а в този момент са фантазия. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Георги Марков в предаването "Събуди се " по Нова телевизия.

"Когато нямаше партийни дотации и хрантутене от страната, хората не ходеха на мач, кино или спектакъл, с цел да ни слушат в Народното събрание. А Защо в този момент Народното събрание е на това равнище и народен представител стана мръсна дума ", попита още той.

"Защо страната ще хрантути партията Българска социалистическа партия, с цел да стане парламентарна и от такава да стане извънпарламентарна и да ги няма 4 месеца в Народното събрание. Защо хрантутим партии от по 1%, с цел да се другар след това 7 партии с по 1% и поради ниската изборна преграда от 4% се вмъкват в парламента”, разяснява Марков.

"ПЕС и ЕНП няма да имат болшинство в Народното събрание. Нито Манфред Вебер, нито Франс Тимерманс ще бъдат определени, а точно защоро Европа има доста насъбрани проблеми, а те са част от казуса ", разкри депутатът.

"Няма да има Европейски съединени щати- това към този момент е несъмнено, тъй като 10 страни не го желаят. Според мен ще се отиде към компромис и евентуално Мишел Барние ще бъде ръководител на Европейска комисия. Очевидно е, че има рецесия на водачи в Западна Европа ", приключи Георги Марков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР