Сагите между бившата двойка Анджелина Джоли и Брад Пит продължават.

...
Сагите между бившата двойка Анджелина Джоли и Брад Пит продължават.
Коментари Харесай

Анджелина е бясна? Брад заведе новата си в имението, където се венчаха с Джоли

Сагите сред някогашната двойка Анджелина Джоли и Брад Пит не престават. Или най-малко по този начин настояват някои таблоиди, които се подовават на неназовани източници, снасящи постоянно информация от най-близкия кръг на двете холивудски звезди. Бранджелина шокираха света, откакто през 2016 година, без въобще да са давали някакви знаци авансово, обавиха, че се разделят. Връзката им стартира като вулкан, продължи като торнадо и завърши като цунами, както пишат от Edna.bg

Виж още:

Всеки от двамата продължи по своя път. Брад взе участие в няколко хитови продукции, една от които му донесе " Оскар ", а Джоли последователно се завръща също в киното, откакто известно време бе повече в сянка и зад камерата, като режисьор. Задълженията към техните деца не са спирали, само че връзките сред двамата... са все по този начин студени. Скоро обаче се зашумя още веднъж, откакто стана ясно, че Брад има нова жена до себе си, както и ние ви разказахме за нея. Никол Потуралски е красива, много по-млада от Брад, а името ѝ е към този момент забъркано в скандал, въпреки да няма огромна виновност. 

Виж още:

Причината: Брад заведе новата си обич на отмора във френския палат, в който той и Анджелина се ожениха. И в случай че това не е задоволително, дано подчертаем, че Никол и Брад са били там навръх годишнината от сватбата на Бранджелина! Според медии Анджелина е останала мощно разочарована от тази постъпка на Пит.

Близки до Пит споделели, че той въобще не се интересувал от мнението на Анджелина. " Брад знаеше чудесно какво прави, когато реши да заведе Никол в имението, където се венчаха с Анджелина, и то тъкмо в същия ден. Той знаеше, че тя ще реагира по някакъв метод, само че това не значи, че се интересува от възприятията ѝ. ", споделят източници. 

Според други източници на таблоида The Mirror, Джоли била " гневна и удивена, че Брад е паднал толкоз ниско ".

" Тя е отвратена от обстоятелството, че Пит се разхожда демонстративно из цяла Европа с това момиче, вместо да пази персоналния си живот и достолепието си. " Анджелина считала, че е пренебрежение да заведе новата си другарка на мястото, където са се венчали преди години. Интересен факт: предходната есен Брад и Анджелина се бориха в съда за собствеността на френския парцел, който коства 67 милиона $. Все още не е ясно кой ще получи замъка и това още повече разпалва абсурда сред някогашните съпрузи, пишат още от Edna.bg.

Виж още:

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР