Сагата с трансфера на Килиан Мбапе и Реал Мадрид може

...
Сагата с трансфера на Килиан Мбапе и Реал Мадрид може
Коментари Харесай

Реал Мадрид не се отказва: Прави нов опит за Мбапе в края на лятото

Сагата с прехвърлянето на Килиан Мбапе и Реал Мадрид може и да не е завършил. Германското издание Bild твърди, че президентът на „ Лос бланкос “ - Флорентино Перес, е в развой на правене на офертата към Пари Сен Жермен, като то ще е на стойност към 120 милиона евро и най-вероятно ще бъде отправено в последните дни на трансферния прозорец.

По този метод от „ Сантиаго Бернабеу “ ще опитат за следващ път да нажежат ситуацията в Париж и се надяват в последна сметка от „ Парк де Пренс “ да се съгласят да се разделят с огромната си звезда.

Exklusive Details zum Mega-Wechsel enthüllt - Real bereitet sofortiges Angebot für Mbappé vor
— SPORT BILD (@SPORTBILD)
Пресата в Испания от известно време е безапелационна, че в Реал нямат желание да вършат опит за привличането на капитана на Франция, само че сътрудниците им във Франция и Германия са на противоположното мнение.

В ПСЖ са уверени, че самият нападател към този момент има сделка с мадридчани за своето прекосяване в Реал през идващото лято. Той отхвърли да удължи контракта си с парижани при започване на лятото, което докара до изваждането му от състава за лятната подготовка. В последна сметка той бе върнат преди към две седмици в първия отбор и даже означи единственото попадение при второто следващо тъждество от началото на сезона за ПСЖ, този път против Тулуза.

Завръщането на Мбапе стана след изказване на клуба за позитивни диалози сред управлението и нападателя, само че към момента не е ясно дали са взети безапелационни решения за неговото бъдеще, като договорът му към момента изтича след година през лятото на 2024-а година.

Real Madrid 'are preparing a £103m bid for Kylian Mbappe' before the transfer window shuts
— Mail Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР