Сагата с обжалваната поръчка на здравното министерство за покупката на

...
Сагата с обжалваната поръчка на здравното министерство за покупката на
Коментари Харесай

Фирма продължава да блокира покупката на 400 линейки и в съда

Сагата с обжалваната поръчка на здравното министерство за покупката на 400 нови коли за спешна помощ навлезе в нов стадий, откакто в понеделник стана ясно, че компанията, която апелира резултатите от търга, бави съзнателно произнасянето на съда.

Върховният административен съд (ВАС) е възпрепятстван да образува произвеждане и да прегледа частната тъжба, подадена на 22 юни от " Вайнман Технолоджи " ЕООД против определението на Комисията за защита на конкуренцията, защото жалбоподателят съзнателно не внася дължимата държавна такса, оповестиха от здравното министерство.

Сега по правосъден ред следва да се връчи призовка за възнаграждение на дължимата такса от страна на компанията. Същата към момента не е открита на посочения адрес.

Обжалването на компанията блокира плана за рационализация на незабавната помощ за 163 млн. лева

Фирмата " Вайман Технолоджи “, която се оказа записана директно преди присъединяване си в процедурата, е с капитал 100 лв..

Това е второ прекъсване на процедурата поради подадена тъжба. Първият път жалбата не беше прегледана от Комисията за защита на конкуренцията заради невнесена държавна такса от жалбоподателя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР