Сагата с имуществената декларация на Слави Трифонов не е от

...
Сагата с имуществената декларация на Слави Трифонов не е от
Коментари Харесай

За пръв път: Слави Трифонов декларира голяма къща в София и милиони в сметки

Сагата с имуществената декларация на Слави Трифонов не е от през вчерашния ден и през днешния ден. Доскоро той настойчиво отхвърляше да освети имуществото си, макар че е длъжен да го направи по закон. Девет месеца шоуменът отхвърляше да разгласи имуществото си, а не бе и ясно има ли инспекция в КПКОНПИ против Трифонов.

 

" И в този момент забавният въпрос - какъв брой пари има Слави? Има контролни органи в страната, които знаят отговора на този въпрос. И по този начин е редно. Направени са ми доста инспекции и цялата информация е в ръцете на контролните органи, които са длъжни да съблюдават осъществяването на закона. При всичките инспекции не е намерено нищо нелегално и нищо неправилно. Аз съм платил санкция за това, че не съм подал декларация, т.е. с неподаването на декларация съм предизвикал контролните органи да извършат инспекции, с което да открият нарушил ли съм закона. Не съм! ", оправдаваше се Трифонов предходната година.

Какво споделя декларацията? 

 

За 2022 година той е, че е придобил къща с двор в София за 1 317 600 лева В графата " генезис на средствата " е показал " ликвидационен дял ". Продал е и парцел в с. Тодорово, Плевенско за 10 хиляди лв..

 

Наличните парични средства на Трифонов са 1 120 000 лв. като съгласно записанато те са от “заплати, хонорари за авторски и сродни права и дивиденти ”. Същият е произходът и на парите му по две сметки в страната - едната от 3 858 633 лева, а втората от 2 715 492 евро, или общо 9 169 673 лева

 

Трифонов има акции и в три сдружения - “Арг Плеър ” АД, “Седем-осми ” АД и “Сет 666 ”. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР