Сагата около Пиер-Емерик Обамеянг е напът да приключи с раздялата

...
Сагата около Пиер-Емерик Обамеянг е напът да приключи с раздялата
Коментари Харесай

Артета и Обамеянг склониха, но Шави ще умува до последния момент, дали иска габонеца в Барса

Сагата към Пиер-Емерик Обамеянг е напът да завърши с раздялата му с Арсенал, откакто спортният публицист Жерард Ромеро разгласи, че габонецът е дошъл в Испания, с цел да завърши прехвърлянето си в Барселона.

Той твърди, че Микел Артета е одобрил стартирането на своя някогашен капитан чартърен при „ каталунците “ до края на сезона, а и самият състезател се е съгласил на сходна договорка. Остава единствено Шави да утвърди прехвърлянето и в последните часове ще забележим Обамеянг в коларите на „ Ноу Камп “.

Припомняме, че 32-годишният централен нападател се трансформира в личност нон грата на „ Емиратс “ след следващото си дисциплинарно нарушение, довело от отнемането на капитанската му лента и даже до изваждането му от състава на „ артилеристите “.

Шави безспорно би имал изгода състезател с неговите качества, стига несъмнено да извади на напред във времето по-добрата страна на бързоногия стрелец. Все отново досега в кариерата си Пиер-Емерик е отбелязал съвсем 300 гола, тъй че Барса може и да се снабди един в действителност класен заместител на Лионел Меси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР