Сагата около Кристиано Роналдо и бъдещето му в Манчестър Юнайтед

...
Сагата около Кристиано Роналдо и бъдещето му в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Спасение от САЩ за Кристиано Роналдо!

Сагата към Кристиано Роналдо и бъдещето му в Манчестър Юнайтед продължава с цялостна мощ. Очаква се португалецът да бъде натирен от „ Олд Трафорд ” още през януари, макар че все още не е ясно по какъв начин тъкмо ще стане това.

Спекулациите след изявлението на Роналдо, в което непосредствено атакува клуба, не стопират. Различни източници оповестяват, че нападателят може да бъде отхвърлен от клуба като договорът му бъде преустановен едностранно, до като други настояват, че двете страни ще се разделят по взаимно единодушие, макар обтегнатите връзки.

Редица митове на „ алените дяволи ” подлагаха на критика остро дейностите на Роналдо, само че има такива, които застават зад него. Една такава легенда е Дейвид Бекъм. Бившият британски национал е подготвен да „ избави ” португалеца от тъгите му в Англия. Бекъм е подготвен да предложи контракт на Роналдо в Интер Маями, където той да завърши кариерата си.

Откакто стана притежател на американския клуб, Бекъм по всякакъв начин се пробва да притегля огромни звезди, с цел да разпространява клуба си в Съединени американски щати и по света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР