Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ

...
Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ
Коментари Харесай

Актьорът Георги Стайков премина границата, псува наред в нета в защита на Юлиан Вергов

Сагата сред Юлиан Вергов и Диана Димитрова придобива все по-плашещ процес - надалеч освен поради разкритията, които и двамата вършат през несъмнено време, само че и заради вълната от мнения в обществените мрежи.

Границите на положителния звук от дълго време са минати, само че това, което направи неотдавна Георги Стайков, към този момент е оттатък допустимото. Актьорът псува като каруцар в обществените мрежи и сподели какъв брой противен изказ може да извади за нула време. Каквато и да е повода, не му отива нито на специалността, нито на обществения облик, както може да се убедите, считат и мнозина, написа " Блиц ".

Неотдавна в профила си Диана Димитрова разгласява постановлението на съда по делото, което в последна сметка завоюва Юлиан Вергов. Точно то даде мотив на Георги Стайков освен да мине всевъзможни граници, само че и да изпростее оптимално - по този начин, както надали някой е очаквал.

От мненията излиза наяве, че артистът е подготвен да реагира гневно и нецензурно против всеки, който не е склонен с неговото мнение по проблема Димитрова-Вергов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР