Сагата между принц Уилям и принц Хари изглежда никога няма

...
Сагата между принц Уилям и принц Хари изглежда никога няма
Коментари Харесай

Уилям изгонил Хари след скандал

Сагата сред принц Уилям и принц Хари наподобява в никакъв случай няма да завърши. Между кралските братя има напрежение и кавги от години и в този момент от “The Sun” разкриват детайлности за техен спор от 2019 година

Уилям “изгонил” Хари, откакто някогашен секретар по връзките на Меган Маркъл подал иск за тормоз през 2018 година Уилям се обадил на Хари, с цел да обсъдят казуса, само че Хари му затворил телефона. Това твърди кралският специалист Робърт Лейси в ново издание на книгата “Battle of Brothers”.

Уилям се почувствал засегнат и предаден и считал, че Меган желае да му открадне обичания от него Хари. Кралските братя се скарали грубо и Уилям изгонил Хари от вкъщи.

“Конфронтацията сред двамата братя беше свирепа и яростна. Уилям вярваше, че Меган следва проект. Меган подкопаваше някои скъпи правила на монархията, в случай че в действителност е третирала някои хора от нейния личен състав по този метод и Уилям беше смутен, че тя наподобява му крадеше обичания от него брат”, изяснява създателят.

Представителят на Маркъл отхвърли тя да е обиждала или тормозила някой в двореца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР