Сагата между Любослав Пенев и Локомотив Пловдив не само не

...
Сагата между Любослав Пенев и Локомотив Пловдив не само не
Коментари Харесай

Драмата между Пенев и Локо може да стигне до съд

Сагата сред Любослав Пенев и Локомотив Пловдив освен не е завършила, само че и занапред ще се разраства и може да стигне и до съда. Доскорошният треньор и неговите помощници имат да получават съществени суми по договорите си.
Прочетете още
На " Лаута “ интензивно се приказва, че Пенев и щаба му не са взели даже и стотинка от лятото, когато поеха " черно-белите “, твърди в днешния си брой " Мач Телеграф “. Както е известно, Любослав Пенев бе освободен от Локомотив със заповед, написана на хвърчащ лист, под който даже нямаше име на издалия документа. Седмица по-рано започнаха договарянията за анулиране на договорите на треньорите, които очевидно не са приключили с триумф.

Сега е изцяло допустимо Пенев да даде на съд Локомотив Пловдив, като в желае ще се включат и помощниците му. Преди това те ще подадат тъжби и до родната футболна централа, което пък да окаже въздействие върху приемането на лиценз за идващия сезон.

Самият притежател на клуба Христо Крушарски разгласи, че заплатите на футболистите са платени, само че нищо не сподели за треньорите. Юристи сега обмислят по какъв начин да реагират на възможна тъжба на Пенев.

Според информация на вестника, юристите на Локомотив ще оспорват претенциите на Пенев с претекста, че договорът му е преустановен изцяло правомерно, защото треньорът е нарушил " конфиденциалността “, като е изнесъл обществено обстоятелства от работата в клуба.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР