Сагата между Кристиано Роналдо и мениджъра на Ювентус Маурицио Сари

...
Сагата между Кристиано Роналдо и мениджъра на Ювентус Маурицио Сари
Коментари Харесай

Напрежението в Ювентус утихна

Сагата сред Кристиано Роналдо и мениджъра на Ювентус Маурицио Сари наподобява, че е на път да завърши. Припомняме, че по време на дербито сред „ биаконерите “ и Милан, извоювано от домакините с 1:0, звездата на отбора Кристиано Роналдо беше сменен през второто полувреме от мениджъра Сари, а това по никакъв начин не се хареса на португалеца, който побесня. Впоследствие се появиха разнообразни информации, че той би трябвало да бъде осъден. В последна сметка до това не се стигна и от клуба обявиха, че Роналдо би трябвало най-малко да се извини на хората в клуба.

В италианските издания от сряда се показва обаче, че играчите на Юве не търсят извинения. Според „ Tuttosport “ реакцията на играчите се дължи на разбирането им, че реакцията му е единствено част от неговия темперамент, нещо, за което Сари към този момент загатна на конференцията след мача. Те също са доста наясно, че той съжалява за стореното.

В допълнение, италианският вестник прибавя, че съотборниците му са наясно със суетата му и желаят да създадат всичко допустимо, с цел да се опитат да му оказват помощ да възвърне най-хубавата си форма. Те знаят, че качеството му може да бъде определящ фактор за триумфа на Юве през този сезон, защото те гледат да се преборят с Интер в борбата за Скудето и да завоюват Шампионската лига.

Роналдо има изиграни 1217 минути през сезона в 14 мача за „ остарялата госпожа “. В тях той се е разписвал шест пъти и е направил две голови подавания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР