Сагата електронни (и всякакви) винетки няма край. Два конкретни случая

...
Сагата електронни (и всякакви) винетки няма край. Два конкретни случая
Коментари Харесай

Тук има, тук няма ... винетка

Сагата " електронни (и всякакви) винетки " няма край. Два съответни случая по отношение на несъвършенствата на новата система показа Нова телевизия.
Още при започване на януари, когато абсурдът беше във вихъра си, стана ясно, че всеки, който сбърка регистрационния номер, за който купува винетка, ще страда. Сега на процедура беше показано – в случай че си купиш винетка за различен регистрационен номер, а не за този на твоето моторно транспортно средство, стартират проблемите. В случая със сбъркания номер, показан от Нова телевизия, са пратени писма до АПИ преди десетина дни, отговор още няма.
Другият случай е по-специфичен – продаден е автомобил с винетка на различен човек, като колата е с благоевградска регистрация. Новият притежател обаче е от Перник и надлежно желае да си смени регистрацията. По закон автомобилът би трябвало да е с винетка, само че на процедура не е – най-малко съгласно електронната система на АПИ, която демонстрира, че за новия регистрационен номер няма винетка.
От АПИ изясняват, че към момента имат доста сигнали за нередности и се работи първо по по-приоритетни, само че казусът на всеки, подал тъжба или молба, ще бъде прегледан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР