Сафи Даленсия вярва, че виковете в спалнята са знак, че

...
Сафи Даленсия вярва, че виковете в спалнята са знак, че
Коментари Харесай

Жена твърди, че викането в спалнята е „овластяващо“ и прави секса „по-приятен“

Сафи Даленсия има вяра, че виковете в спалнята са знак, че се чувствате удобно в личната си кожа.

Когато за първи път правила секс на 16 години, тя не се чувствала задоволително уверена, с цел да си го разреши.

И даже откакто била с някогашния си в продължение на три години, тя се мъчела да изрази напълно по какъв начин се усеща.

Всичко това се трансформирало, когато 23-годишната актриса почнала да върви на фитнес и да се усеща по-уверена.

След като самочувствието ѝ нараствало, тя станала „ извънредно гласовита “ и почнала връзка с мъж, който срещнала в университета.

Сафи се почувства „ овластена “ от новия си пламък и открила, че е в положение „ в действителност да изрази (своите) реакции “.

Лондончанката сподели пред Fabulous: „ Първият път, когато разбрах, че обичам да подвигам звук при секса, беше, когато един ден аз и приятелят ми бяхме у дома. Моята съквартирантка ни изпрати известие в нашата група за WhatsApp. Тя попита:„ Някой да не е потърпевш? Чувам в действителност мощни стенания - някой ранен ли е? "

А един път майката на някогашния ѝ даже попитала дали двойката може да „ понижи звука “, когато го прави.

Сафи си спомня: „ Предполагахме, че майка му е отишла на работа, както нормално. Едно нещо докара до друго и не след дълго моите крясъци отекнаха към четирите стени.

Представете си изненадата ми, когато майка му се озова у дома и сподели: " Вдигате доста звук, Сафи вика доста мощно. " След това не можехме да вършим секс там. Тя в никакъв случай не е говорила с мен за това и това не е нещо, което желаех да разисквам с нея. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР