Съединените щати, заедно със своите съюзници, ще проведат широкомащабно глобално

...
Съединените щати, заедно със своите съюзници, ще проведат широкомащабно глобално
Коментари Харесай

САЩ и съюзници ще проведат световно военно учение през първата половина на 2024 г.

Съединените щати, дружно със своите съдружници, ще проведат широкомащабно световно обучение LSGE 24, които ще се проведат по целия свят от февруари до юни, сподели на брифинг представителят на Пентагона Сабрина Сингх.

„ LSGE 24 е световно обучение, координирано тази година от Европейското командване на Съединени американски щати, в съдействие с бойните командвания на министерствата на защитата на страните. В него ще вземат участие членове на американската войска, флота, морската пехота, военновъздушните сили и галактическите сили, демонстриращи взаимно и многонационално военно съдействие, “ сподели Сингх.

Според нея „ тези събития ще подчертаят мощните благоприятни условия на Америка дружно със съдружниците и сътрудниците “, 11 от комплекса маневри в границите на ученията би трябвало да се проведат в зоната на отговорност на Европейското командване на Съединени американски щати. (EUCOM). Сингх разясни, че LSGE 24 ще добави най-голямото обучение на НАТО от 1988 година Steadfast Defender 2024, което публично стартира на 22 януари и ще продължи до 31 май.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР