Съединените щати, във връзка с ескалацията на палестинско-израелския конфликт, изведоха

...
Съединените щати, във връзка с ескалацията на палестинско-израелския конфликт, изведоха
Коментари Харесай

САЩ изведоха от Израел свои военни, пристигнали за учения

Съединените щати, по отношение на ескалацията на палестинско-израелския спор, изведоха от Израел  и върнаха в Съединени американски щати американски военнослужещи, които дойдоха в страната за осъществяване на учения, оповестява Defense One, като се базира на представител на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

„ Малък брой американски военни, които бяха в Израел, отлетяха вкъщи с транспортен аероплан “, оповестява изданието. То отбелязва, че двустранните американско-израелски учения са били анулирани поради ескалацията на спора сред Израел и палестинското придвижване Хамас.

По-рано в сряда медиите, базирайки се на представител на израелските отбранителни сили, оповестиха, че първият аероплан с американски муниции е кацнал в Израел. Самолетът дойде в израелската авиобаза Неватим във вторник вечерта.  Ден преди този момент президентът на Съединени американски щати Джо Байдън даде обещание, че Вашингтон ще се увери, че Израел разполага с нужните принадлежности, с цел да се пази и че Съединени американски щати усилват военната помощ за Израел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР