Съединените щати ще въведат изискване хиляди гранични агенти да носят

...
Съединените щати ще въведат изискване хиляди гранични агенти да носят
Коментари Харесай

Граничните служители в САЩ ще имат прикрепени камери

Съединените щати ще вкарат условие хиляди гранични сътрудници да носят камери прикрепени към телата им, оповестява DarikNews.

Тази смяна в оперативната активност може да увеличи надзора върху чиновниците и да помогне за снимането на незаконна активност.
 Системата за видеонаблюдение на 16 основни кръстовища в Плевен към този момент е реалност Системата за видеонаблюдение на 16 основни кръстовища в Плевен към този момент е реалност
  Със алегорично рязане на лента и заключителна конференция в Заседателната зала на Община Плевен през днешния ден беше финализирано из...

Очаква се камерите да бъдат въведени в приложимост през лятото, а по-късно, през есента и зимата, и в Аризона, Калифорния, Върмонт и натоварената котловина Рио Гранде.

През последното десетилетие Американският съюз за цивилен свободи и други организации неведнъж са отправяли апели за въвеждането на законови отговорности за потреблението на камери от граничните патрули, с цел да се усъвършенства отчетността им. Призивите са свързани с няколко добили необятна популярност случая на пукотевица с съдбовен край.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР