Съединените щати ще отворят утре четири контролни пункта на границата

...
Съединените щати ще отворят утре четири контролни пункта на границата
Коментари Харесай

САЩ отварят четири пропускателни пункта на границата си с Мексико

Съединените щати ще отворят на следващия ден четири контролни пункта на границата си с Мексико, защото противозаконната имиграция е намаляла, съобщи Ройтерс, като се базира на американските гранични управляващи.

Отворени ще бъдат един пункт в щата Тексас, два пункта в щата Аризона и един в щата Калифорния, се споделя в изказване на американската работа за митнически надзор и отбрана на границите. Службата акцентира, че сигурността на границата ще продължи да бъде неин приоритет.

През декември американските гранични управляващи се сблъскаха с компликации при оправянето с миграцията, защото в някои случаи броят на арестуваните противозаконни имигранти доближаваше близо 11 хиляди за един ден.

В американския Конгрес не престават диалозите за допустима договорка, която да комбинира усилване на ограниченията за гранична сигурност с помощта за непознати страни, която да включва нова военна помощ за Украйна, споделят американски представители.

" Трябва да създадем нещо. Трябва да ми дадат парите, които ми трябват, с цел да защитя границата ", съобщи през вчерашния ден пред кореспонденти американският президент Джо Байдън.

Мексикански и американски представители обявиха предходната седмица, че ще задълбочат съдействието между тях в битката с миграцията, откакто американски представители дойдоха в Мексико, с цел да се срещнат с мексиканския президент Андрес Мануел Лопес Обрадор, напомня Ройтерс.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР