Съединените щати се готвят да облекчат доставките на оръжие за

...
Съединените щати се готвят да облекчат доставките на оръжие за
Коментари Харесай

Конгресът на САЩ подготвя закон за доставката на оръжия за Тайван

Съединените щати се готвят да облекчат доставките на оръжие за Тайван. Съответният законопроект беше импортиран за разглеждане в Сената.

Авторът на законопроекта, сенатор Джош Хоули, сподели, че възпирането на нападението значи даване на Тайван на оръжията, от които се нуждае, с цел да се пази, в това число морски мини, противотанкови ракети, портативни системи за зенитно-ракетна защита и други средства за отбрана. Законопроектът, който е изготвил, ще форсира доставката на сериозни оръжия в Тайван посредством ускоряването на утвърждението на Конгреса и премахването на административните спънки.

Ако документът бъде признат, утвърждението на лицензи и други административни процедури за продажба на оръжие за Тайван ще бъде доста ускорено. Продължителността на разглеждането в Конгреса актове за продажбата на оръжия на Тайпе ще бъде понижена на половина.

Сенатор Хоули също по този начин показа две други значими законодателни акта, свързани с Тайван: Закона за защитата на Тайван, който ще изисква от Министерството на защитата на Съединени американски щати да даде приоритет на укрепването на американските сили за противопоставяне на китайската инвазия в Тайван.

Друг документ, Законът за краткотрайното еманципиране на Тайван, има за цел да удостовери ролята на Тайван като значим сътрудник в преследването на свободен и отворен Индо-Тихоокеански район. Законопроектът ще сътвори предварителни уреди за митническа и гранична отбрана на Съединени американски щати в Тайван като метод за разширение на американско-тайванския бизнес, културния и туристическия продан.

Законопроектите на Джош Хоули са част от политиката на Съединени американски щати, ориентирана към стратегическо ограничение на Китай с присъединяване на съседите на Пекин в Индо-Тихоокеанския район. Основният детайл на възпирането е факторът Тайван, който Китай счита за своя " бунтовна провинция ".

Пекин е извънредно корав във връзка с доставките на оръжия за Тайпе, считайки това за интервенция във вътрешните му работи. Така новите законодателни начинания, показани в Сената на Съединени американски щати, са извънредно конфронтационни. Ако тези закони бъдат признати, можем да чакаме корав отговор от страна на КНР.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР