Съединените щати са в състояние да доставят едновременно оръжия както

...
Съединените щати са в състояние да доставят едновременно оръжия както
Коментари Харесай

Пентагонът: САЩ са в състояние да доставят едновременно оръжия и на Израел, и на Украйна

Съединените щати са в положение да доставят по едно и също време оръжия както на Израел, по този начин и на Украйна, съобщи представителят на Пентагона бригаден военачалник Патрик Райдър, цитиран от Укринформ. Райдър изясни, че пакетите с помощ за двете страни съдържат единствено няколко общи неща. Причината е, че бойните дейности, които водят Украйна и Израел, са от друго естество.

Един от дребното типове муниции, от които имат потребност и двете страни, са 155-милиметровите артилерийски снаряди, уточни представителят на министерството на защитата на Съединени американски щати на брифинг през вчерашния ден. В същото време той означи, че Съединени американски щати, както и техните съдружници и сътрудници, усилват своето производството. " Така че, още веднъж, ние сме уверени, че в последна сметка ще можем да отговорим на тези потребности и отсега нататък ", сподели в умозаключение американският военачалник.

Съединени американски щати са изпратили няколко военни съветници в Израел, заяви в това време представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби, предадоха международните организации.

Тези съветници имат опита с подобен вид интервенции, които в този момент Израел води против „ Хамас “ и би могъл да води в бъдеще, добави той.

Същевременно представителят на Държавния департамент Матю Милър предизвести, че съгласно Съединени американски щати всяко преустановяване на огъня в Газа ще бъде от изгода на " Хамас “ в миг, в който апелите за филантропично помирение са все по-чести, съобщи Франс прес.

Едно преустановяване на огъня би дало на " Хамас “ опцията да си почине, да се преоборудва  и да се приготви да продължи да прави терористични офанзиви против Израел “, съобщи Милър. " Можете чудесно да разберете за какво тази обстановка е непоносима за Израел, както тя би била непоносима за която и да е страна, против която е осъществена една толкоз брутална терористична офанзива и която продължава да вижда терористичната опасност на границата си “, добави той.

Говорителят на американската дипломация добави, че Съединени американски щати работят настрана за обезпечаването на доставка на филантропична помощ за Газа  и че специфичният американски емисар Дейвид Сатърфийлд също работи по този въпрос интензивно.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР