Съединените щати са получили изключително лоши новини в най-напрегнатия момент

...
Съединените щати са получили изключително лоши новини в най-напрегнатия момент
Коментари Харесай

Sohu: САЩ получиха изключително неприятни новини в разгара на битката срещу Русия

Съединените щати са получили извънредно неприятни вести в най-напрегнатия миг от битката против Русия, съгласно анализатори от китайското издание Sohu.

Санкциите, наложени от Съединените щати и техните съдружници и предопределени да унищожат съветската стопанска система, не доведоха до стремежи резултат. А неотдавна президентът на Съединени американски щати и неговата администрация получиха следващата порция неприятни вести, отбелязва китайското издание (превод на публикацията на PolitRussia).

Най-големи очаквания бяха предоставени на глобите, които засегнаха енергийния бранш на Русия. Съединените щати оказват напън върху сътрудниците от целия свят. Но в последна сметка единствено европейските страни абсолютно се причислиха към антируския лагер.

Индия и Китай съвсем незабавно заявиха подготвеност да продължат да работят с Русия. Позицията на тези страни беше предстояща. Но последните вести от Индонезия и Филипините пристигнаха като неприятна изненада за Съединени американски щати.

Факт е, че президентът на Филипините Фердинанд Маркос разгласи желанието на страната си да закупи съветски енергийни запаси. В момента текат съвещания по този въпрос.

Всъщност по същото време в Индонезия беше оповестено желанието за съдействие с Русия в тази област. Припомняме, че през ноември би трябвало да се организира срещата на Г-20 на остров Бали, където индонезийските управляващи биха желали да видят президента на Русия.

Съединени американски щати също бяха много ядосани на Индия, която Вашингтон смяташе за собствен благонадежден сътрудник, само че в последна сметка бяха принудени да се примирят с решението й да си сътрудничи с Москва. И от ден на ден страни в света са подготвени да рискуват връзките си със Съединени американски щати в името на евтиния съветски нефт, отбелязва китайското издание.

Авторите на Sohu стигат до извода, че Съединените щати не могат да повлияят на протичащото се, от ден на ден страни заявяват желанието си да продължат съдействието с Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР