Съединените щати са казали на Украйна къде се намира крайцера

...
Съединените щати са казали на Украйна къде се намира крайцера
Коментари Харесай

САЩ са казали на Украйна къде се намира крайцера „Москва“


Съединените щати са споделили на Украйна къде се намира крайцера „ Москва “, заяви американско длъжностно лице пред Асошиейтед прес.

Украйна сама е взела решение да стреля и да потопи флагмана на съветския Черноморски флот, употребявайки лични противокорабни ракети.

Заради съветските офанзиви от морето против украинските крайбрежия Съединени американски щати са дали на Киев „ разследваща информация “, която включва местоположението на съветски военни кораби, сподели поискалият анонимност източник. Той съобщи, че Съединени американски щати не са знаели авансово, че Украйна възнамерява да нанесе удар по „ Москва “. Телевизия Ен Би Си първа заяви за американската роля в потопяването на кораба.

Разкриването на американската поддръжка за удара по „ Москва “ идва в миг, когато Белият дом е подложен на напън от страна на републиканците да направи повече в поддръжка на украинската опозиция и когато социологическите изследвания демонстрират, че американците се питат дали президентът Джо Байдън е задоволително корав към Русия.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР