Съединените щати разполагат с разузнавателна информация, че Русия планира нови

...
Съединените щати разполагат с разузнавателна информация, че Русия планира нови
Коментари Харесай

Русия готви атака по цивилни обекти навръх Деня на независимостта на Украйна - Важно днес

Съединените щати разполагат с разследваща информация, че Русия възнамерява нови офанзиви против цивилната инфраструктура на Украйна и против държавни обекти.

Това твърди източник на " Ройтерс " от американското държавно управление. Предупреждението за ново ожесточаване на съветската война в Украйна съответствува и с посланието на президента Володимир Зеленски, който преди дни разяснява, че Русия " може да се постарае да направи нещо изключително гадно и грубо " против страната точно на 24 август - Деня на независимостта на Украйна.

Американският източник на " Ройтерс " твърди, че Вашингтон разполага с данни за увеличаване на подготовката на Русия за удари по цивилни обекти в Украйна в идващите дни.

" Като имаме поради какво направи Русия до момента, се тормозим поради продължаващата опасност, която съветските удари основават за цивилните жители и инфраструктура ", споделя той.

На 23 август - вторник - Украйна празнува различен формален празник, Деня на флага.

Правителството към този момент увеличи степента на предизвестие за възможни ракетни удари от съветска страна, а службите за сигурност оповестиха, че Русия може да приготвя провокации както за саботиране на националния празник, по този начин и персонално против Володимир Зеленски.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР