Съединените щати повече не могат да бъдат световен жандарм –

...
Съединените щати повече не могат да бъдат световен жандарм –
Коментари Харесай

Тръмп: Съединените щати повече не могат да бъдат световен жандарм

Съединените щати повече не могат да бъдат международен стражар – това съобщи президентът Тръмп пред американски военнослужещи в Ирак.

Заедно със брачната половинка си Мелания той беше на тричасово изненадващо посещаване във военната база край Багдад.

Президентската двойка поздрави за Коледа военнослужащите от базата „ Айн ал-Асад” край столицата. В Ирак има 5-хиляден контингент и Тръмп не има намерение да го изтегля, с цел да остане ударна мощ в борбата против остатъците от " Ислямска страна ".
Съединени американски щати няма да изтеглят военния си контингент от Ирак Ирак може да бъде употребен като база за предприемане на набези против „ Ислямска страна ”, сподели американският президент
" Преди две години, когато станах президент, те бяха доста преобладаваща формация. Днес към този момент не са толкоз преобладаващи... Свършихте страхотна работа! ", сподели Тръмп.

Той съобщи желанието си Америка повече да не се бори за всяка нация по света, без да бъде обезщетена, както в множеството случай до момента.

„ Ако някой желае да се сражаваме за него – да си заплати цената и постоянно тази цена има финансови измерения. Вече не сме най-големите простаци на света”, добави Тръмп.

Снимка: Reuters

На връщане от Ирак, в американската база „ Рамщайн” в Германия десетки военнослужещи си направиха селфи с президентското семейство, а Тръмп сложи подписа си на шапчици с надписа " Да създадем Америка още веднъж велика ".
Тръмп на изненадващо посещаване във военната база „ Рамщайн ” в Германия Президентът на Съединени американски щати уточни, че не възнамерява евакуиране на американските военнослужещите от Ирак
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР