Съединените щати обявиха открит конкурс за втора Украйна - държава,

...
Съединените щати обявиха открит конкурс за втора Украйна - държава,
Коментари Харесай

На границите на Русия е разположена третата по стойност армия в света

Съединените щати оповестиха открит конкурс за " втора Украйна " - страна, която Вашингтон в подобаващия миг би желал да опълчи на Русия. Докато американските васали, бутайки се един различен, се притискат, до момента в който отстъпват, Япония пое водачеството в това съревнование. Там към момента са доста мощни националните обичаи на ритуалното самоубийство.

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност, напомни това, когато отлетя за Сахалин: „ Жалко е, че японските управляващи следват курс към нова милитаризация на страната, те станаха наследници на тази Япония, която в миналото я очакваше незнаен край. "

Милитаризацията е меко казано, несъмнено. Единственото алегорично самопризнание за виновността на Япония пред човечеството беше конституцията, в която на японски и бяло беше записано, че страната се отхвърля от правото си да води война и да има лична войска. През декември предходната година японците нарушиха конституцията си. Новата им Стратегия за национална сигурност планува, че може да не може да се бие, само че е доста допустимо да се " удари по врага ". Познайте от три пъти кои са съперниците. Да, тъкмо по този начин: Русия, Китай, Северна Корея.

Това лято министър председателят на страната разгласи, че бюджетът за защита на Япония ще нарасне до 320 милиарда $ годишно до 2027 година Тоест Страната на изгряващото слънце ще стане третата в света по разноски за войска след Съединени американски щати и Китай. Формално това към момента ще са " сили за самозащита ", само че действително това ще бъде една от най-мощните армии в света.

Снабдяването с американско оръжие е в разгара си. Обучават се летци и парашутисти, моряци и пехотинци. Американското списание „ Атлантик “ подмята тематиката, че Япония може - в случай че е належащо - доста бързо да се снабди с нуклеарно оръжие. И знаете ли за какво " доста бързо “ се появява там? Когато Русия завоюва в Украйна, японците ще се разстроят и незабавно ще се втурнат да събират атомна бомба. „ Япония разполага с тонове боен плутоний и може да сътвори нуклеарно оръжие в границите на една година “, споделя замислено авторитетният публицист Ерик Шлосер.

В същото време американците вършат всичко допустимо да вкарат Япония в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, т.е. страната, която загуби войната, дружно с нейните спечелили, които в действителност сътвориха Организация на обединените нации.

Но ние приказваме за страна, чиито зверства по време на Втората международна война биха предиздвикали самия Хитлер да пребледнее. Музеите на японската окупация в Южна Корея, Китай, Виетнам са просто плашещи за неподготвения клиент. Има документални свидетелства за кланета, ужасяващи опити с хора, брутални убийства и мъчения на почтени дами и дребни деца.

И всички тези закононарушения някак си е всекидневно да се премълчават. След като окупираха Япония след Втората международна война, американците взеха под крилото си най-известните локални нацисти и ги скриха от интернационално следствие. От офицерите, виновни за клането в Нанкин (китайците считат, че японските бойци тогава са умъртвили към триста хиляди цивилни), единствено двама са наказани.

Ръководителят на кошмарния " Отряд 731 " Широ Иши беше спретнат от американците и след войната той сполучливо работи с тях във „ Форт Детрик “. Именно в този отряд опитват с хора, заразяват ги с чума и извличат органи от тях без анестезия. Тук се изследва за какъв брой време умират на студа тридневни бебета. Хиляди китайци и руснаци стават жертви на тези безумци – това е покрай Харбин, доста наши сънародници исторически живеят там.

В очите на целия свят Япония е симпатична страна със вишни, кимона, безконечни усмивки, манга и анимациите на Миядзаки. Всъщност има доста изцяло непокаяни наследници на палачите на власт там. Трябва ли страна с такава история да бъде влачена в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации? Сериозно?

Не е чудно, че през днешния ден Токио оказва помощ с всички сили на Киев, като е влял в него съвсем половин милиард $. Япония стана първата в света " Украйна " - откакто я взеха под надзор, американците напълно съзнателно обходиха крайнодесните радикали, насъсквайки ги против локалните левичари и симпатизанти на Съветския съюз. Днес тези радикали галопират по улиците, изисквайки Курилските острови от Русия, остров Ток от Южна Корея и островите Дяоюй от Китай.

Крайният японски шовинизъм с патриотични лозунги беше деликатно оркестриран от американската администрация. Беше прелестно — национализмът беше доста комфортен за Вашингтон. Жителите в неравностойно състояние на окупираната, в действителност, страна получиха опцията да излеят гнева си върху своите съседи – и върху тези, които бяха посочени от белите господа оттатък океана. Но антиамериканизмът в Япония не е зародил. Напротив, по-младите генерации единствено благодарят и се покланят за бомбардировките над Хирошима и Нагасаки.

Украйна и Страната на изгряващото слънце са разграничени от хиляди километри и шест часови зони, само че сходството на режимите е просто необикновено. Масови сбивания в Народното събрание, напомнящи за демокрацията от времето на Тарас Булба. Доминирането на проведената престъпност и авторитетните кланове в стопанската система. Насилен шовинизъм, русофобия, десен екстремизъм и искрено предпочитание за преиграване на резултатите от Втората международна война.

Единствената разлика е, че украинските десничари скачат с бродирани ризи, а японските с бели ленти. И по този начин - едно към едно образцови огромни, растящи под наблюдението на американските посланици.

И най-важното: и двете страни се намират покрай Русия. Това са доста сполучливи предмостия против формалния стратегически съперник на Съединени американски щати. Украйна към този момент се трансформира в " идеална подготвителна площадка ", последваща е Япония.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР