Съединените щати обсъждат вариант за налагане на ограничения в доставките

...
Съединените щати обсъждат вариант за налагане на ограничения в доставките
Коментари Харесай

САЩ обсъждат ограничения в доставките на high-tech продукти в Русия

Съединените щати разискват вид за налагане на ограничавания в доставките на  високотехнологична продукция в Русия, в случай че тя предприеме нахлуване против Украйна. Това заяви организация Блумбърг, като се базира на собствен източник.

Според информацията, американската администрация учи въпросът за ограничавания на експорта на високотехнологични произведения, а също по този начин на микроелектроника, която е създадена с използване на американски технологий. Списъкът на тези съставни елементи и артикули може да варира от авионика и принадлежности до смарт телефони, игрални конзоли и тв приемници.

Както отбелязва организацията, по този метод Съединени американски щати желаят да употребяват своето софтуерно предимство, с цел да нанесе удар по военния и цивилен бранш на Русия, а също по този начин и на  нейните упоритости в софтуерната сфера.

Представител на администрацията в Съединени американски щати от висок сан е съобщил на брифинг, че Русия ще се сблъска   " с финансови и стопански наказания " и дипломатически последици при положение на експанзия против Украйна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР