Съединените щати обещаха да направят всичко възможно, за да помогнат

...
Съединените щати обещаха да направят всичко възможно, за да помогнат
Коментари Харесай

САЩ и Великобритания твърдо подкрепят Украйна

Съединените щати дадоха обещание да създадат " всичко допустимо " , с цел да оказват помощ на Украйна да завоюва борбата против съветската инвазия. Това стана ясно от срещата в американската база " Рамщайн " в Германия. Съюзници от 40 страни разискаха с министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин методите за поддръжка на украинския президент Володимир Зеленски против съветската експанзия. Остин съобщи, че Западът се приготвя да помогне на Украйна " в дълготраен проект " и ще предприеме стъпки за увеличение на превъоръжаването, с цел да помогне на Украйна.
 Трети съдружен съвет без решение за военната помощ за Украйна
Трети съдружен съвет без решение за военната помощ за Украйна

Утре министър председателят Кирил Петков ще пътува към Киев, без да има отговор

Очаква се английският външен министър Елизабет Тръс да призове съдружниците на Украйна да усилят и удвоят военното произвеждане , в това число на самолети и танкове, в тирада, която ще бъде произнесена в сряда.

Тръс съобщи, че новият метод на Обединеното кралство " ще се основава на три области: военна мощ, икономическа сигурност и по-дълбоки световни съюзи ". Победата на Русия ще има " ужасни последствия по целия свят ", чака се да съобщи Тръс.

" Трябва да бъдем готови за дълъг интервал от време и да удвоим поддръжката си за Украйна.

Германия ще позволи доставката на 50 противовъздушни системи за Украйна ", съобщи немският министър на защитата Кристине Ламбрехт.

Тя уточни, че федералното държавно управление се е съгласило да подпише доставката на към 50 системи за противовъздушна защита " Гепард ".
 Германия изпраща зенитни системи Gepard на Украйна
Германия изпраща зенитни системи Gepard на Украйна

Машините ще получат механически усъвършенствания преди да бъдат изпратени

Швейцария пък разкри, че е блокирала опцията Германия да изпрати на Украйна създадени в Швейцария муниции, употребявани в зенитните системи Гепард.

Австралия ще изпрати шест гаубици М777 и муниции на Украйна като част от пакет на стойност 26,7 млн. $ в отговор на " бруталното, безмилостно и нелегално навлизане на Русия ", се споделя в изказване на министър-председателя Скот Морисън и министъра на защитата Питър Дътън.
 40 страни разискват военната помощ за Украйна в Германия
40 страни разискват военната помощ за Украйна в Германия

Срещата ще се организира във военновъздушната база " Рамщайн " в Германия

Канада също ще усили военната си помощ за Украйна, като цели да изпрати осем бронирани автомобила " допустимо най-бързо ", разгласи министърът на защитата Анита Ананд.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР