Съединените щати не обсъждат планове за включването на . Това

...
Съединените щати не обсъждат планове за включването на . Това
Коментари Харесай

САЩ не обсъждат нови имена на българи по Магнитски

Съединените щати не разискват проекти за включването на. Това съобщи пред Нова телевизия американският дипломат Н. Пр. Кенет Мертен.

Той обаче уточни, че изваждането от листата е мъчно.

" Не мисля, че е допустимо да се извадиш от листата, в случай че единствено помечтаеш за това. Смятам, че има механизъм, с който човек би трябвало да може да потвърди, че събраната против него информация по някакъв метод е подправена или несъответстваща ", посочи Мертен и добави, че това е юридически развой. Имало правни средства за отбрана, от които лицата в листата биха могли да изберат да се възползват.

Посланикът увери, че Съединени американски щати се радват да видят устойчиво българско държавно управление. " Радваме се да забележим държавно управление, образувано в сходство с Конституцията, отразяващо волята и гласа на българските жители от последните парламентарни избори. Радваме се да забележим това държавно управление да работи и да се старае да направи допустимо най-хубавото за българите ", посочи той.

По негови думи е значимо дали държавното управление може да действа и да реализира изгоди за българските жители. От позицията на Съединени американски щати на външни лица изглеждало, че го прави.
 Демерджиев знае кои могат да попаднат в нов лист
Демерджиев знае кои могат да попаднат в нов лист " Магнитски "

Жандармерията се включва в опазването на вота на 2 април

Мертен акцентира, че времената са сложни. Има война в Украйна, която води до редица последици освен за самата Украйна, само че и за стопанските системи на доста страни по света, в това число възходящи цени на доста храни, както и неустойчивост, довела до увеличението на цените на нефта.

Според него българското държавно управление се е справило добре с превъзмогването на тежките времена.

Посланикът съобщи, че Съединени американски щати схващат ролята, която е изиграла Русия в България в предишното и обстоятелството, че българите я правят оценка.

" Работата ми тук обаче е да се съсредоточа върху сегашното и бъдещето. Вярвам, че България е взела редица решения през последните години: първо, да се причисли към Европейски Съюз, второ, да се причисли към НАТО ", посочи той.

Според него множеството българи схващат, че бъдещето на младите в страната е насочено към европейските им сътрудници или към Северна Америка. Мертен не вярвал, че има доста българи, гледащи на Русия като на икономическото или политическо бъдеще на България.
 Официално прокуратурата е поискала данни от Съединени американски щати за глобените по Магнитски
Официално прокуратурата е поискала данни от Съединени американски щати за глобените по Магнитски

Събират се данни за закононарушения по българския Наказателен кодекс

" Мисля, че множеството хора схващат, че бъдещето на страната е в това да е скъп член на Европейски Съюз и важен член на НАТО. Ние ще се радваме да продължим да работим взаимно с България, с цел да подсигуряваме, че тези решения ще продължат да се развиват по най-хубавия за българите метод ", съобщи посланикът.

Според него България не е застрашена от Русия.

" Смятам, че България има мощни институции. България е мощна народна власт " , акцентира той и добави, че една от сферите, в които сполучливо си сътрудничат Съединени американски щати и България, е сферата на дезинформацията.

Той напомни, че неотдавна е бил подписан с българското държавно управление за противопоставяне на дезинформацията.

" Дезинформацията, значително идваща от Русия, само че освен, е предизвикателство за всички ни. Не е лимитирана единствено до България, нито до Европа. Имаме тези провокации и в Северна Америка ", означи Мертен.

Той изрази удовлетворение по отношение на решението на българското държавно управление да

Смятаме, че са верният инструмент за тях и работим дружно, с цел да подсигуряваме, че въвеждането на машините тук в България, когато бъдат подготвени, ще бъде сполучливо, уточни посланикът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР