Съединените щати нареждат на Украйна да разшири максимално военната мобилизация,

...
Съединените щати нареждат на Украйна да разшири максимално военната мобилизация,
Коментари Харесай

Москва: САЩ нареждат на Украйна да разшири максимално военната мобилизаци

Съединените щати подреждат на Украйна да разшири оптимално военната готовност, твърди шефът на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин.

Съгласно оповестено изказване " надеждната информация ", с която разполага съветското разузнаване, демонстрира, че Съединени американски щати вършат това, с цел да може Украйна да компенсира " големите загуби ", понесени от нейните въоръжени сили по време на " несполучливото контранастъпление ".

Целта е Киев да " показва на интернационалната общественост невъзможността за победа на Русия в украинския спор ", означи Наришкин.

Съобщава се също, че рекомендацията е военно-политическото управление на засегнатата от войната страна да понижи наборната възраст на 17 години и да я увеличи на 70 години, а също да организира спомагателна готовност на дами.

По-рано през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски прикани да не се чака бърз завършек на войната и предизвести, че тя " няма да свърши толкоз бързо, колкото ни се желае ".

Изказването му пристигна след изказването от началото на месеца на главнокомандващия Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни, че войната е в задънена улица.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР