Съединените щати наредиха на семействата на дипломатите си да напуснат

...
Съединените щати наредиха на семействата на дипломатите си да напуснат
Коментари Харесай

САЩ започнаха да изтеглят семействата на дипломатите си в Киев

Съединените щати подредиха на фамилиите на дипломатите си да изоставен посолството в Киев поради опасността от военни дейности на Русия. Вашингтон предложи също на всички американски жители да заобикалят пътуванията до Украйна.

Държавният департамент заяви в неделя на членовете на фамилиите на чиновниците на посолството, че би трябвало да изоставен. Част от личния състав също могат да изберат да изоставен на разходи на държавното управление.

Висш представител на Държавния департамент разяснява пред публицисти, че това е "разумна нерешителност, която по никакъв метод не омаловажава нашата поддръжка и ангажимент към Украйна ". Посолството на Съединени американски щати ще продължи да работи без спиране.

Решението на американското външно министерство идва на фона на известията, че против Украйна. Представителят на Държавния департамент обаче не загатна за нещо съответно, което е довело до решението.

Министерството на външните работи на Русия упрекна страните от НАТО, че усилват напрежението. се договориха да продължат диалозите по тематиката.

Кремъл отхвърля да има желание да атакува своя комшия, само че сложи условия за понижаване на напрежението, измежду които и от страните, които не са били в Алианса до 1997 година, както и гаранции за прекъсване на разширението на изток.

това искане на Русия. го отхвърли, а генералният секретар Йенс Столтенберг подсети на Москва, че няма право на несъгласие.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР