Съединените щати може да се наложи да освободят определени видове

...
Съединените щати може да се наложи да освободят определени видове
Коментари Харесай

САЩ може и да не облагат всички произведени в Германия стомани

Съединените щати може да се наложи да освободят избрани типове стомана , създадени в Германия от вносни цени, оповестява " Ройтерс ".

Министърът на стопанската система на Германия Петер Алтмайер разяснява, че фирмите в Съединени американски щати, които разчитат на специфични типове немска стомана , ще би трябвало да покачат цените и затова това ще окаже напън върху държавното управление на Съединени американски щати да освободи някои метали.

 Увеличават се рецензиите против цените, наложени от Тръмп
Увеличават се рецензиите против цените, наложени от Тръмп

Страните желаят ответна реакция, от стомана до спални чували и писалки

" Предполагам, че специфичните стомани, създадени в Германия, няма да могат елементарно да бъдат сменени с създадени в Съединени американски щати други възможности . В този случай те ще би трябвало доста да покачат цените на своите артикули ", изяснява Алтмайер.

Попитан за вероятни цени на Съединени американски щати за импорт на европейски коли, той разяснява, че това ще бъде рисково развиване , което може да докара до вреди както за Европейски Съюз, по този начин и за американските стопански системи. " Спирала от реципрочни цени би довела единствено до губещи ", а Европейски Съюз би трябвало да остане обединен, тогава може да се предотврати комерсиална война, добави той.

Евелин Метзен, ръководещ шеф на Американската комерсиална камара в Германия, разяснява, че макар ескалацията Европейски Съюз и Съединени американски щати към момента могат да преодолеят разликите си и да реализират съглашение .

" Американците и европейците могат да водят договаряния. Аз съм оптимист, че в последна сметка ще се реализира съглашение. И двете страни не могат да си разрешат същинска комерсиална война ", добавя тя.

 Могерини: Европейски Съюз не е в комерсиална война с никого
Могерини: Европейски Съюз не е в комерсиална война с никого

Могерини направи коментара по отношение на решението на Съединени американски щати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР