Съединените щати могат да намалят броят на американските войници в

...
Съединените щати могат да намалят броят на американските войници в
Коментари Харесай

Тръмп намалява с една трета американските войници в Ирак

Съединените щати могат да понижат броят на американските бойци в Ирак с почти 3500, заяви в петък "Уолстрийт джърнъл ", базирайки се на няколко публични чиновници.

В момента Пентагонът разполага с 5200 настоящи бойци в близкоизточната страна, като намаляването с една трета би довело до стесняване на техния брой към равнищата от 2015 година, показва бизнес изданието.

Преди седмица американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския даде знак за концепцията за ограничение на военното наличие в региона, като означи, че това скоро може да бъде реалност. Тогава Тръмп съобщи пред иракският министър председател Мустафа ал Кадими, който беше на аудиенция в Белия дом, че се надява американските войски да изоставен скоро Ирак.

На въпрос дали американските войски ще изоставен Ирак след три години, Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сподели, че изтеглянето ще се случи "скоро " и че той желае Ирак да може да се отбрани, откакто Съединени американски щати изоставен територията на страната. Тогава президентът на Съединени американски щати добави, че ще беседва с Ал Кадими за военните и петролните планове. Президентът акцентира, че двете страни имат положителни връзки и че дружно побеждават ИДИЛ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР