Съединените щати и техните съюзници планират като част от дългосрочната

...
Съединените щати и техните съюзници планират като част от дългосрочната
Коментари Харесай

The Washington Post: САЩ и Европа планират изолацията и отслабването на Русия

Съединените щати и техните съдружници възнамеряват като част от дълготрайната си тактика да изолират и отслабят Русия. Това се споделя в публикация, оповестена в неделя на първа страница на The Washington Post, представен от ТАСС.

Според нея администрацията на Съединени американски щати и нейните европейски съдружници са почнали да възнамеряват " напълно друг свят ", в който " към този момент не се пробват да съжителстват и да си сътрудничат с Русия, а интензивно се стремят " да я изолират и отслабват.

Според изданието НАТО и Европейският съюз, както и Държавният департамент, Пентагонът и други американски структури преразглеждат доктрините и създават проекти за използване на нови политики, които засягат „ на практика всички аспекти на връзките на Запада с Москва, от защитата и финансите до търговията и интернационалната дипломация. "

В същото време някои съдружници на Съединени американски щати, отбелязва вестникът, слагат под въпрос както „ целесъобразността на проектите, по този начин и упоритостта на Запада, като поучават да не се връщат към политиката на „ въздържане “, която контролира връзките със Съветския съюз “.

„ Не всички са за дълготрайна изолираност на Москва “, се акцентира в публикацията.

Така да вземем за пример, Марин Льо Пен, претендентът на партията Национално обединяване на президентските избори във Франция, прикани за помиряване сред НАТО и Русия. " Уошингтън пост " отбелязва, че в Германия " има гласове в поддръжка на това да се резервира отворена вратата за разговор с Кремъл, с цел да се насърчи допустимо доближаване ".

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на молбата на водачите на републиките на Донбас за помощ. Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии, задачите са демилитаризация и денацификация на страната.

Западът в отговор на решението на Русия наложи против нея огромни наказания. Редица западни политици признаха, че това в действителност е икономическа война против Руската федерация.

Руският външен министър Сергей Лавров дефинира стъпките на Запада на 3 март като „ тип налог върху независимостта “. Както съобщи съветският водач на 16 март, западната санкционна политика против Москва има всички признаци на експанзия. Освен това Путин уточни, че политиката на ограничение на Русия е дълготрайна тактика за Запада.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР