Съединените щати бият тревога за прогресивната деменция на много членове

...
Съединените щати бият тревога за прогресивната деменция на много членове
Коментари Харесай

Американски анализатори в паника: Националната сигурност е в опасност заради идиоти в службите

Съединените щати бият паника за прогресивната деменция на доста членове на американската разследваща общественост, наричайки я " опасност за националната и световната сигурност ". Държавно-политическите решения се вземат въз основата на разследващи данни. Ами в случай че тези данни се изготвят от хора с деменция?

Провериха и се ужасиха

Водещият американски мозъчен концерн RAND Corporation разгласява аналитична публикация, в която се показва, че в Съединените щати " лица, които имат или са имали позволения за сигурност, могат да се трансфорат в риск за сигурността, в случай че развият деменция и неумишлено разкрият държавни секрети ".

След като прочетете първия абзац на тази публикация, може да наподобява, че сегашният президент на Съединени американски щати Джо Байдън е на разположение. И че анализаторите на RAND Corporation, в услуга на американската „ дълбока страна “, приготвят „ научна основа “, с цел да обяснят на своята и на интернационалната общност за какво Байдън няма да бъде номиниран за втори мандат. И това е верният извод.

Статията на RAND е голям камък в градината на настоящия президент на Съединени американски щати, който неотдавна съобщи, че сякаш има намерение да се кандидатира още веднъж, само че отново не е решил до дъно. Байдън сподели това към този момент пет пъти и може да каже нещо сходно още веднъж.

Но наподобява, че същинските владетели на Америка му сложиха край като техен фронтмен. Това е апел към Байдън и предизвестие към локалния електорат, че „ дълбоката страна “ към този момент не поддържа сегашния притежател на Белия дом.

Голям проблем, сър!

Не става въпрос обаче единствено за Байдън. Публикацията на RAND Corporation разкрива доста по-дълбоките проблеми на американската политическа класа, както от страна на демократите, по този начин и от страна на републиканците.

Статията приказва най-общо за бързо застаряващ (или към този момент остарял) конгломерат от американски чиновници на разследващата общественост, които съгласно създателите на проучването са предразположени към деменция, т.е. сенилна деменция, само че в това време в техни ръце е вземането на най-важните държавни решения в региона на вътрешната и външната политика.

Известно е, че държавни водачи и политици, позволени до процеса на взимане на решения, постоянно, в случай че не и главно, основават работата си на данни от разузнаването.

Но в случай че членовете на разследващата общественост страдат от деменция, то се оказва, че на масата на американския президент, който самият напълно явно също не свети с избистрен разум, лежат документи с прекомерно подозрително наличие - от позиция както на вярна оценка на обективната действителност, по този начин и на добре аргументирани прогнози и съответни оферти. Какво могат да посъветват слабоумните?

Заплаха за сигурността

„ Ако слепец води слепеца, и двамата ще паднат в ямата “, споделя евангелистът Матей. Затова ли създателите на аналитичната публикация упорстват, че деменцията измежду офицерите от американското разузнаване „ се трансформира в риск за световната и националната сигурност “?

Авторите пишат, че " личният състав на националната сигурност и разузнаването на Съединени американски щати е изключително изложен на риск, защото те наемат огромен брой военни ветерани, които може да имат по-висок риск от развиване на деменция заради висок % на травматични мозъчни пострадвания. " Статията дава зашеметяващи данни:

" Ние (авторите на изследването) имаме вяра, че все по-голям брой тествани чиновници, т.е. чиновници, които имат или са имали достъп до класифицирани документи, страдат или ще страдат от сенилна деменция ".

Тази наклонност, отбелязва публикацията, може да се изостри в службите за национална сигурност и разузнаването „ заради забележителния дял от тези области, в които работят ветерани от въоръжените сили “.

От 2000 година насам 366 000 военнослужещи са били диагностицирани с леки травматични мозъчни пострадвания, „ което ги излага на нараснал риск от развиване на деменция “.

Ако тези признаци останат незабелязани, до момента в който лицето е отговорно за отбраната на информацията за националната сигурност, съществува риск информацията да бъде компрометирана.

" Следователно е допустимо лица, които имат позволения за сигурност и са работили с систематизиран материал, да се трансфорат в риск за сигурността, в случай че развият деменция ", написа RAND Corporation.

Авторите на публикацията отхвърлят, че към днешна дата не им е известно нито едно обществено налично изследване, което да се занимава с опасността, която деменцията може да съставлява в подтекста на националната сигурност и разузнаването. Тоест, загатва се необятно, че тези данни може да съществуват, само че даже и да е по този начин, те са класифицирани.

Само по себе си това също съставлява опасност за страната. Авторите на материала, като означават, че не са работили със секретни документи, се базират на проучените от тях некролози, направени от Асоциацията на чиновниците от външното разузнаване (AFIO).

Те откриха " няколко смъртни случая на високопоставени чиновници от заболяването на Алцхаймер или от затруднения на заболяването на Алцхаймер ". Това се оказа изцяло задоволително, с цел да се допусна с висока степен на сигурност, че най-високите чинове на американското разузнаване не са наред с когнитивните качества.

Нашето умозаключение

Ясно е, че анализаторите от RAND Corporation стъпиха на доста нестабилна почва, защото американското разузнаване може и да не елементарни сходни офанзиви против тях. В Америка има 17 разнообразни разследващи организации, които събират разнообразна информация и правят разследваща активност в полза на Съединените щати. Те съставляват страна в страната и имат решаващо въздействие върху вземането на най-важните решения от управлението на страната.

Още повече, че върхушката на тази разследваща общественост е неразделна част от американската „ дълбока страна “, дружно със притежателите на най-големите банки и мултинационални корпорации.

Ето за какво създателите на отчета се пробваха да сложат капка, като означиха, че " не са осведомени с произшествия, които заплашват националната сигурност, свързани с деменция, които биха били разисквани в некласифицирани обществени отчети ". Но, пишат те, „ подобен случай остава вероятен “.

Вероятно тази аналитична публикация в РАНД е демонстрация на вътрешни, прикрити процеси в „ дълбоката страна “, където евентуално има „ млад тумор “, който се пробва да избута „ отживелите “ мастодонти и да се добере до кормилото на световното ръководство.

Но защото, както към този момент казахме, лъвският къс от решенията на администрацията на Съединени американски щати се вземат въз основата на данни от разследващите организации, тази публикация е самопризнание, че Америка, най-малко към този момент, се ръководи от идиоти. Може би от това са всички проблеми на Америка и света? Може би по тази причина светът лети в бездната на световен въоръжен спор?

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР